Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Zeci de medalii pentru luptătorii de taekwondo din Alba și locul doi pe țară, la Cupa României desfășurată la Oradea. Rezultate

Publicat

Peste 20 de medalii au obținut practicanții de taekwondo ai Cluburilor CS Unirea și Revolution Academy din Alba, la Cupa României. Evenimentul s-a desfășurat la Oradea în perioada 11-13 noiembrie și a adunat cei mai buni sportivi din țară. 

Pe lângă medaliile obținute în urma meciurilor câștigate, clubul unde antrenor este Alin Moldovan s-a clasat pe locul II pe țară, la clasamentul general. 

”A fost un an competițional bogat, plin de evenimente sportive. Sportivii cluburilor s-au antrenat regulat pentru a ajunge pe podim. Ei știu că antrenamentele sunt singura modalitate de a obține o medalie la o competiție și de a ajunge pe podium.

În perioada recentă au avut loc mai multe competiții, sportivii au fost solicitați, dar au reușit de fiecare dată să aducă victorii frumoase și puncte clubului.

La Oradea competiția a fost una puternică, dar și noi am fost pregătiți cu un lot bun și mare de sportivi. Copiii au luptat, au câștigat, au și pierdut, dar asta înseamnă ca am avut de unde să învățăm.

Încheiem anul competițional cu două evenimente internaționale. Alecsandru Boloage face parte din lotul României și va reprezenta țara la Campionatul European din Malta și de asemenea vom fi prezenți la Campionatul Balcanic din Albania în data de 4 decembrie. Mulțumim tuturor celor care ne sunt alături și mulțumim primăriei și clubului CS Unirea Alba Iulia pentru sprijin”, a declarat pentru alba24.ro, Alin Moldovan, antrenorul clubului.

Sportivi CS UNIREA Clasament:

Ciontea Bianca-Loc 1

Grapa Andrei-Loc 1

Vas Karina-Loc 1

Jelea Eduard-Loc 1

Cetean Eduard-Loc 1

Boloage Alecsandru-Loc 1

Creț Karina-Loc 2

Popa Andrei-Loc 2

Fara Alexandru-Loc 2

Dobîrtă Roxana-Loc 3

Gâlea Mario-Loc 3

Sportivi CS REVOLUTION ACADEMY

Clasament:

Boca Rareș-Loc 1

Muntea Mario-Loc 1
Alexandru Dalia-Loc 2

Cetean Luca-Loc 2

Ghenescu Natalia-Loc 2

Medeșan Raul-Loc 3

Takacs Patricia-Loc 3

Takacs David-Loc 3

Gemănescu Nicoleta-Loc 4

Călin Raul-Loc 4

Clasament General Cluburi din Țară:

Clubul CS Unirea Loc-2

Clasament General Cluburi din Țară pe categorii de vârstă:

CS Unirea Loc-1 (Juniori mici feminin)

CS Unirea Loc-1 (Cadeți masculin)

Clubul CS Revolution Academy-Loc 3 la Categoria de vârstă Copii

”Clubul Sportiv Revolution Academy a participat la acest eveniment de mare însemnătate, pe lângă secţiile de la Alba Iulia şi Sebeş şi cu sportivii secţiei din Municipiul Aiud.

Având în vedere că în Municipiul Aiud am deschis doar de aproximativ 8 luni de zile, am reuşit prin seriozitatea şi perseverenţa sportivilor, să ne adjudecăm câteva

medalii, munca şi sudoarea antrenamentelor, oferindu-le posibilitatea sportivilor de a participa la prima lor competiţie în acest minunat şi spectaculos sport olimpic”, a precizat Daniel Gâlea, antrenorul secției de la Aiud.

Sportivii sunt pregătiţi de către Gâlea Daniel instructor/antrenor Taekwondo WT şi s-au clasat pe podium, după cum urmează:

Alexandru Dalia-Locul 2 Cadeţi Feminin, Clasa B;

Medeşan Raul-Locul 3 Juniori Mici Masculin, Clasa B;

Takacs Patricia-Locul 3 Juniori Mici Feminin, Clasa B;

Takacs David-Locul 3 Cadeţi Masculin, Clasa B;

Călin Raul-Locul 4 Juniori Mici Masculin, Clasa B.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. SASHA

    miercuri, 16.11.2022 at 18:44

    FELICITARII! SPERAM CA AUTORITATIILE LOCALE SI JUDETENE SA SUSTINA CLUBURILE IN CONTINUARE. MACAR SACRIFICILE COPIILOR SA FIE RASPLATITE LA SFARSITUL ANULUI ASA CUM.SE CUVINE. SUCCES IN CONTINUARE!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax