Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ZI DECISIVĂ pentru Liviu Dragnea. Astăzi își va afla sentința. Cote avantajoase la casele de pariuri pentru condamnare

Publicat

dr

Zi decisivă pentru Liviu Dragnea, în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman. Magistrații Instanței Supreme vor pronunța verdictul final pentru Liviu Dragnea, luni, 27 mai, la o zi după alegerile europarlamentare, alegeri care se anunță dezastruoase pentru PSD.

Mai mult, casele de pariuri profită de interesul iscat de procesul lui Dragnea și oferă cote avantajoase pentru cei care vor miza pe o condamnare a liderului PSD.

Liviu Dragnea a fost condamnat, anul trecut, la trei ani şi jumătate de închisoare cu executare, în primă instanță, într-un dosar privind angajarea fictivă a două persoane la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman, pe vremea când era președinte al Consiliului județean, în subordinea căreia se afla instituția. 

O importantă casă de pariuri oferă cote avantajoase pentru cei care vor miza astăzi pe pronunţarea de către Curtea Supremă a unei sentinţe definitive de condamnare a liderului PSD, Liviu Dragnea în dosarul „angajărilor fictive”. Deşi pronunţarea unei amânări are cota cea mai mică, de 1.40, (este cea mai credibilă-n.r.) o sentinţă cu pedepse cu închisoarea între 3 ani şi 4 ani (cotă 1.70) şi între 2 ani şi o lună şi 3 ani (cotă 2.00) are cote aproape la fel de favorabile. O pedeapsă de peste 6 ani de închisoare pentru Liviu Dragnea are însă cea mai mare cotă, de 51.00 (este cea mai puţin credibilă).

sursă: adevărul.ro 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax