Connect with us
Publicitate

Uncategorized

ZILELE ORAŞULUI ALBA IULIA: Programul de duminică. Premii pentru sport şi muzică uşoară, concerte de folclor şi rock, focuri de artificii

Publicat

Astăzi aveţi ultima oportunitate din acest an să sărbătoriţi oficial şi aşa cum se cuvine Zilele Oraşului Alba Iulia. Duminică, festivităţile iau sfârşit, nu înainte de a vă pune la dispoziţie evenimente pentru toate aşteptările. De la tradiţionalul Urbis Grates, la care albaiulienii merituoşi sunt în primul rând, până la concert de folclor şi cele de muzică de ultimă oră cu Bere Gratis şi Ştefan Bănică Junior, ziua se anunţă plină de atracţii.

De la primele ore ale zilei, continuă Cupele Municipiului la şah, tenis şi fotbal.

De la ora 10.00, evenimentul Urbis Grates reuneşte la Sala Unirii pe unii dintre cei mai merituoși albaiulieni, prilej de a le mulțumi în numele comunității pentru munca și activitatea în folosul acesteia. Evenimentul va avea loc la Sala Unirii.

De la ora 11.00, copiii sunt invitaţi la întâlnirea cu trupa de animație stradală Zurli din București. Datoria părinților este să ajungă la timp în Piata Cetății, pentru ca micuții să nu rateze întâlnirea cu niște artişti frumoși și veseli.

Publicul albaiulian deja obişnuit cu concertul de folclor este invitat de la ora 17.00, pe scena amplasată pe strada Muzeului.

Pentru ca așteptările publicului să fie deplin satisfăcute, seara de duminică va fi una la superlativ din punct de vedere muzical prin două concerte de excepție: Bere Gratis și Ștefan Bănică Junior.

Finalul zilelor orașului din acest an va fi deosebit de intens. Poarta a III-a a Cetății și întreaga zonă a zidurilor din stânga și dreapta edificiului arhitectural constituie, în premieră, punctul de lansare a focurilor de artificii, de la ora 23.00.

Tot duminică, de la ora 19.00, la Catedrala Reîntregirii continuă regalul de muzică sacră. Sunt invitaţi Corul maicilor de la Mănăstirea Livezile, Corul Bisericii Ortodoxe “Naşterea Domnului” din Galda de Jos (condus de pr. Benone Scrob), Grupul vocal feminin „Doruri tărtărene” din Tărtăria (condus de pr. Gheorghe Marin), Corul Bisericii Ortodoxe “Sfântul Andrei” din Totoi (condus de pr. Teofil Slevaş), Ansamblul folcloric din Cergău, Grupul vocal-bărbătesc „Sâncelenii” (condus de Gheorghe Laţiu).

La ora 19.00, în Piaţa Cetăţii, vom afla care sunt cei mai talentate voci care au fost recompensate de juriul concursului naţional de muzică uşoară desfăşurat sâmbătă, la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia.

 

Duminică, 26 mai

Ora 8.30 Weekend şahist albaiulian – turneu de şah – Clubul municipal de şah

Ora 9.00 Cupa “Zilele Municipiului Alba Iulia” la tenis de câmp – turneu tenis de câmp / Baza sportivă “Pro Linca”

Ora 10.00 Cupa „Zilele Municipiului Alba Iulia” la fotbal – turneu fotbal / Baza sportivă Ampoi II

Ora 10.00 Urbis Grates – decernare diplome de excelenţă – Sala Unirii

Ora 11.00 Zurli – spectacol de animaţie pentru copii – Piaţa Cetăţii

Ora 12.00 “Bucuria dansului“  – Şcoala de dans modern Chirilă – Scena 2, strada Muzeului

Ora 12.45 Concert fanfară  – Fanfara “Augustin Bena” – Scena 2, strada Muzeului

Ora 17.00 Weekend şahist albaiulian – Festivitate premiere turneu de şah – Clubul municipal de şah

Ora 17.00 “Armonia folclorului” – Spectacol muzică populară (Ansamblul „60 Plus”, Leontina Fărcaş şi „Muguri de Tezaur”, Ansamblul „Augustin Bena”, Ioan Bocşa şi Ansamblul „Icoane”) – Scena 2, strada Muzeului

Ora 19.00 “Voices” – Gala Laureaţilor Concursului Naţional de Muzică Uşoară pentru Tineri şi Studenţi – Scena 2, strada Muzeului

Ora 20.30 Concert Corina Chiriac – Scena 2, strada Muzeului

Ora 21.00 Concert Bere Gratis – Scena 1, Piaţa Cetăţii

Ora 22.00 Concert Ştefan Bănică Junior – Scena 1, Piaţa Cetăţii

Ora 23.00 “Simfonia focului” – spectacol de artificii – Poarta a III-a a Cetăţii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax