Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

LIVE ZILELE SEBEȘULUI : Parada portului popular. Spectacol Aurel Tămaș, ”Doru Ghiaja și prietenii”, Vasile Muraru, Valentina Fătu

Publicat

ZILELE SEBEȘULUI 2018 au continuat duminică cu ultima zi de festival. Expoziții de meșteșuguri tradiționale, demonstrații, târg de produse parada portului popular î-au așteaptat pe sebeșeni și pe vizitatori în prima jumătate a zilei. Seara în parcul Arini iubitorii de folclor au putut participa la un concert autentic românesc, urmat de dansuri grecești. Ziua s-a încheiat alături de Aurel Tamaș și celebrul cuplu umoristic format din Vasile Muraru și Valentina Fătu.

Tradiția, muzica populară, s-au îmbinat armonios, în Parcul Arini din Sebeș unde de la ora 19, au început concertele folclorice.

Seria de reprezentanții a început cu intonarea Imnului Național și a continuat alături de Părintele Doru Gheaja și invitații săi, Ansamblul Folcloric „Augustin Bena” condus de Alexandru Pal.

Pe o zi însorită sebeșenii de toate vârstele au avut placerea de a participa la un târg tradițional meșteșugăresc în  Parcul Tineretului.  Iubitorii de folclor și meșteșuguri  au avut parte de o expoziție de obiecte tradiționale.  Gurmanzii au putut cumpara din preparatele  puse la vânzare de către producătorii autohtoni.

În ritmuri de fanfară prin centrul orașului parada portului popular, a încântat privirile trecătorilor cu costume viu colorate, tradițional săsești și ardelenești.

Seara, în Parcul Arini, Părintele Doru Gheaja și invitații săi, Ansamblul Folcloric „Augustin Bena” condus de Alexandru Pal, au încântat publicul cu un concert de muzică populară și patriotică.

Evenimentul a continuat cu cuplul umoristic format din Vasile Muraru și Valentina Fătu.

După un concert de muzică grecească seara a fost încheiată ce interpretul Aurel Tămaș care i-a făcut să danseze pe oamenii aflați la spectacolul din Parcul Arini.

 

CITEȘTE ȘI:  VIDEO ZILELE SEBEȘULUI: spectacole pentru copii, SPUMA PARTY. Concert: FELI, SMILEY, THE MOTANS. Focuri de artificii. PROGRAM

-Ora 11.00 Parcul Tineretului, centrul municipiului
„Parcul meşteşugarilor”.
Expoziţie de meşteşuguri tradiţionale, demonstraţii, târg de produse tradiţionale.
-Ora 12.00 Parcul Tineretului, centrul municipiului
Parada portului popular.
Spectacol de folclor.

Parcul Arini
-Ora 19.00 Scenă. Parcul Arini
CONCERTE DE FOLCLOR:

Ansamblu de dansuri grecești.

Părintele Doru Gheaja și invitații săi. Ansamblul Folcloric „Augustin Bena” condus de Alexandru Pal.

AUREL TĂMAȘ.
MOMENTE ARTISTICE CU VASILE MURARU ȘI VALENTINA FĂTU.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax