Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ziua Armatei la Sebeș: Defilare militară și depuneri de coroane în cinstea eroilor

Publicat

Municipiul Sebeș a omagiat într-un cadru solemn eroii care și-au dat viața pe diferitele câmpuri de bătălie pentru apărarea țării, precum și reprezentanții uneia dintre cele mai importante instituții ale statului: Armata Română.

Au avut loc depuneri de coroane la Monumentul Eroilor din incinta Bisericii Ortodoxe din Petrești, la Cimitirul Eroilor din Sebeș, la monumentele eroilor din Răhău și Lancrăm, la cimitirele catolic și evanghelic din Sebeș.

Cel mai atractiv reper din programul zilei de sărbătoare l-a reprezentat parada militară, care a avut loc pe platoul din fața primăriei, în prezența primarului municipiului Sebeș, Dorin Nistor, și a reprezentanților unităților militare care activează pe raza municipiului.

În rândurile publicului care a asistat la ceremonial, am remarcat prezența a numeroși elevi, care au luat parte la sărbătoare însoțiți de cadrele didactice.

În cadrul solemn, comandantul Centrului 346 Comunicații și Tehnologia Informației „Sava Henția” Sebeș, lt. col. Gabriel Iancu-Iacob, i-a înmânat primarului Municipiului Sebeș, Dorin Nistor, Emblema de Onoare a Comunicațiilor și Informaticii, în numele comandantului Comandamentului Comunicațiilor și Informaticii, general-maior Adrian Brânză, aceasta fiind cea mai înaltă distincție din cadrul acestei arme.

La mulți ani, Armatei Române!

Foto: Adrian Pamfilie

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax