Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Ziua cu cele mai multe mașini pe străzile din Alba Iulia: Aproape 20.000 de automobile au fost înregistrate la o intrare în oraș

Publicat

Aproape 20.000 de mașini au intrat și au ieșit din Alba Iulia, într-o singură zi, în luna august a anului 2022. Este vorba despre data de 18 august, când oficial a fost înregistrat cel mai mare număr de mașini care au tranzinat orașul în 24 de ore. 

Mai exact, este vorba despre 18.557 mașini care au intrat sau ieșit prin punctul de monitorizare de la Podul Mureș.

Autoturismele care au tranziat orașul au fost numărate cu ajutorul unui soft inteligent aflat în dotarea Poliției Locale a Municipiului Alba Iulia.

De asemenea, în luna august peste 1.500.000 de vehicule au fost înregistrate la punctele de ieșire din oraș.

Cel mai mare trafic a fost la ieșirea spre Sebeș, la Podul peste Mureș, mai exact 31 % dintre mașinile numărate au folosit ieșirea respectivă.

Apoi, la ieșirea spre Cluj s-a înregistrat 30% din traficul total, înspre Zlatna 21 %, la punctul de monitorizare de la Drâmbar, 16 %, iar la Pârul lui Mihai doar 2%.

De asemenea sistemul de la Poliția Locală poate avea si alte funcții. Spre exemplu, printr-o simplă selecție, sistemul poate identifica cu ajutorul camerelor video șoferii care vorbesc la telefon în trafic. La sfârșitul lunii trecute, polițiștii locali au realizat un expermiment.

CITEȘTE ȘI: Câți șoferi au fost surprinși cu telefonul la ureche, în timp ce conduceau, într-o singură zi, pe străzile din Alba Iulia

Timp de o zi, sistemul a adunat date din zonele selectate și a oferit un rezultat: în data de 31 august 2022, în zonele mai sus menționate sistemul a identificat 549 de șoferi care vorbeau la telefon în timp ce conduceau.

 

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. silviu

    luni, 12.09.2022 at 14:41

    16% pentru strada Marasesti ?

  2. Ss

    marți, 13.09.2022 at 06:47

    si parca ne plângeam că vai, ce s-au mai scumpit combustibilii …

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax