Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Ziua darului” la Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Copiii care au donat bani colegilor defavorizaţi social, la cursuri fără uniformă

Publicat

sc

scoala 7 mihai eminescu Marţi, la Şcoala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia este zi fără uniformă. Copiii au donat o sumă simbolică de bani pentru colegii cu situaţie materială dificilă, cu ocazia sărbătorilor de iarnă şi în schimbul iniţiativei au avut permisiunea de a veni la şcoală fără obligativitatea uniformei.

Iniţiativa face parte din proiectul ”Ziua fără uniforme – Ziua darului”, ajunsă la a şasea ediţie.

În întâmpinarea dorințelor de Crăciun a celor 25 de copii cu o situație materială precară, elevii școlii donează o sumă simbolică – minimum 5 lei, în schimbul căreia vin o zi fără uniformă. Elevii cuprinși în proiect vor primi cadouri, constând în bani, pentru a-și îndeplini o dorință de Crăciun.

Prin acest proiect se urmărește sensibilizarea elevilor în legătură cu unii semeni mai puțin norocoși, dar și întâmpinarea nevoii de libertate – prin prezența la cursuri într-o zi fără a purta uniformă, transmit reprezentanţii şcolii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax