Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ziua înfruntării în PSD. Organizația județeană din Alba, în tabăra lui Liviu Dragnea

Publicat

PSD trebuie să decidă astăzi, din nou, între președintele partidului şi premier. Comitetul Executiv Național se reuneşte pentru a răspunde solicitărilor lui Mihai Tudose. Acesta a cerut demisia ministrului de Interne, în urma scandalului provocat de poliţistul acuzat de pedofilie, şi reducerea numărului de portofolii din cabinet.

Citește și CRIZĂ MAJORĂ în PSD: Mihai Tudose REFUZĂ INTERIMATUL. Zarurile sunt în mâna președintelui Klaus Iohannis

Din informațiile disponibile luni dimineață, 22 de organizații stau în spatele liderului de partid, printre care și cea din Alba, însă nu toți vor demiterea cabinetului Tudose. Pe premier îl sprijină mai mulți miniștri și opt organizații județene importante.

”Solicit întrunirea de urgență a Comitetului Executiv Național al PSD, pentru solutionarea tensiunilor la nivel guvernamental, dar și pentru stabilirea unei poziții clare față de evoluția lucrurilor în interiorul partidului” a scris pe contul său de facebook, președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu. Acesta nu a făcut alte declarații pe subiect însă, pe surse, există informația că organizația din Alba se poziționează alături de Liviu Dragnea.

Citește și Premierul Tudose și-a anunțat DEMISIA! Dragnea: ”Se pare că am o mână foarte proastă!”

Şedinţa Comitetului Executiv Național va avea loc începând cu ora 16:00, la sediul PSD din București. Iniţial, întrunirea era programată pentru 29 ianuarie, la Iaşi, dar mai mulţi lideri ai partidului au cerut convocarea de urgenţă a acesteia. Printre aceștia, și Ioan Dîrzu.

Alături de Liviu Dragnea sunt mai multe organizații, printre care Alba, Sibiu, Vâlcea, Bistrița Năsăud, Satu Mare, Arad, Maramureș, dar și majoritatea filialelor din Moldova și din sudul țării. Cele din Iași, Cluj, Vrancea și Constanța sunt mai degrabă de partea lui Mihai Tudose.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate