Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice. Masă caldă şi cântece cu Cătălin Haşa, la cantina Adăpostului de noapte Alba Iulia

Publicat

pensionari

Asociația Filantropia Ortodoxă Alba Iulia, prin Serviciul socio-medical de îngrijire la domiciliu a persoanelor vârstnice va sărbători marți, 2 octombrie, Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice. Evenimentul, sub genericul „Ziua Vârstnicului”, va avea loc la cantina Adopostului de noapte din Gara CFR Alba Iulia începând cu ora 12.00 și este dedicat celor 32 de beneficiari ai Serviciului socio-medical de îngrijire la domiciliu a persoanelor vârstnice Alba Iulia.

Acestora le va fi oferită o masă caldă într-un cadru festiv, iar cunoscutul interpret de muzică populară Cătălin Hașa, solist al Ansamblului folcloric „Augustin Bena” al județului Alba și consilier local al municipiului Alba Iulia, le va încânta sufletele cu interpretarea unor cântece populare.

La eveniment vor participa părintele Nicolae Călin Ignat, președintele Asociației Filantropia Ortodoxă Alba Iulia, parteneri și colaboratori din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Alba și Primăriei Municipiului Alba Iulia.

„Este ziua în care ne îndreptăm cele mai frumoase gânduri către părinții sau bunicii noștri. Tuturor persoanelor vârstnice le datorăm în fiecare zi respect și considerație pentru ceea ce au construit pentru noi. Vă urez din toată inima multă sănătate, o viață mai bună și să dăm ani vieții și mai ales viață anilor”, a transmis părintele Petrișor Oneț, coordonatorul Serviciului socio-medical de îngrijire la domiciliu a persoanelor vârstnice Alba Iulia.

Serviciul socio-medical de îngrijire la domiciliu a persoanelor vârstnice Alba Iulia a fost înființat în anul 2006 și are ca misiune sprijinirea persoanelor vârstnice sărace şi dependente fizic, lipsite de un sprijin familial, din municipiul Alba Iulia și asigurarea unei vieți decente și demne. Beneficiarilor le sunt oferite servicii de asistență socială, o masă caldă, servicii menajere și gospodărești, servicii de igienizare, servicii de adaptare și amenajare a ambientului, servicii social – comunitare și servicii de recreere și destindere. Serviciul socio-medical de îngrijire la domiciliu a persoanelor vârstnice Alba Iulia funcționează pe baza parteneriatului dintre Asociația Filantropia Ortodoxă Alba Iulia și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax