Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Zona exploziei de la Pianu de Jos a fost IZOLATĂ din cauza proiectilelor aflate în curte. Anchetă extinsă a autorităților

Publicat

Autoritățile din Alba au pornit o anchetă extinsă cu privire la explozia produsă marți la Pianu de Jos, în care o persoană și-a pierdut viața și o alta a fost rănită.

Potrivit prefectului de Alba, Nicolae Albu, zona a fost izolată și în prezent se verifică dacă acolo mai există și alte proiectile care nu au fost dezamorsate și prezintă risc de explozie. ”Verificările ar putea dura câteva zile”, a spus prfectul. 

Citește și: UPDATE FOTO VIDEO: O persoană a DECEDAT și o alta a fost rănită după EXPLOZIA unui PROIECTIL, la Pianu de Jos

Surse apropiate anchetei au declarat pentru Alba24 că proiectilele ar fi fost aduse din alt județ, iar reprezentanții firmei le-ar fi comunicat polițiștilor că au documente legale pentru acestea.

Reprezentanții IPJ verifică însă aceste documente. Toată zona a fost închisă și este în prezent sub supraveghere.

Potrivit Poliției, explozia s-ar fi produs pe fondul manipulării unor deșeuri de componente de proiectile. Practic, un asemenea proiectil ar fi explodat atunci când cei doi muncitori ar fi încercat să îl taie.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și nerespectarea regimului materiilor explozive. Sunt verificate inclusiv aspectele legate de funcționarea societății, precum și proveniența și modul de exploatare a acestui tip de deșeuri.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax