Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

25 de firme din Alba primesc soluţii pentru dezvoltarea afacerii

Publicat

Consiliul Judeţean Alba a organizat, miercuri, seminarul „Soluţii pentru dezvoltarea afacerii – consultanţă în afaceri pentru întreprinzătorii din judeţul Alba”.
Fiecare dintre cele 25 de firme înscrise la seminar au beneficiat de o întâlnire individuală de consultanţă cu experţi în domenii precum managementul general, marketing, finanţări nerambursabile, educaţie antreprenorială. Pentru a permite participantilor să discute problemele şi temele de interes într-un cadru relaxat, fiecare firmă a fost programată la o oră diferită, în funcţie şi de tematica de interes, beneficiind astfel de întreaga atenţie a echipei de experţi angrenaţi în acest proiect.

Seminarul a fost organizat de Consiliul Judeţean Alba, pentru al doilea an consecutiv, bucurându-se de aprecierea oamenilor de afaceri din judeţul Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax