Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

9 februarie: Oportunităţi de finanţare atractive pentru întreprinderi. Seminar informativ gratuit, organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Alba

Publicat

Camera de Comert si Industrie Alba

CCIA Alba IuliaCei interesaţi de oportunităţi de finanţare pentru întreprinderi pot participa gratuit la un seminar informativ organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Alba, în 9 februarie, la sediul instituţiei. Vor avea ocazia să afle detalii despre accesarea unor proiecte finanţate prin POR.

Camera de Comerț și Industrie Alba împreună cu Metodica din Cluj-Napoca organizează joi, 9 februarie, de la ora 13.00, în sala de conferințe, de pe Strada Frederik Mistral nr. 3 din Alba Iulia, seminarul informativ “Oportunităţi de finanţare atractive pentru toate categoriile de întreprinderi prin Programul Operaţional Regional (POR)”

Organizatorii aduc în atenție două oportunități de finanțare care nu sunt de ratat în anul 2017. Puteți afla detalii despre aceste finanțări, domenii eligibile, care sunt pașii pentru a pregăti un proiect și metode de bune practici.

Pentru microîntreprinderi, este vorba despre prelungire apel POR 2.1.A – Microîntreprinderi, Prioritatea de investiţii 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri.

Valoare maximă: 200 000 euro

Contribuția proprie minimă: 10%

Termen: 27.04.2017

Pentru microîntreprinderi, întreprinderi mici şi mijlocii, lansare apel POR.2.2, Prioritatea de investiţii 2.2 – Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor.

Valoare maximă: 1.000.000 euro

Contribuția proprie minimă: între 30% și 55%

Termen: 23.08.2017

Pentru înscrieri, contactați organizatorii la numărul de telefon: 0258 811 772 sau la adresele de e-mail: anca.orzea@cciaalba.ro, consultanta@cciaalba.ro, office@metodica.ro.

Înscrierea este necesară, întrucât locurile sunt limitate. Participarea este gratuită.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax