Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Avansări în grad cu ocazia Zilei Naționale a României la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba

Publicat

Cu prilejul Zilei Naţionale a României, de 1 Decembrie, ofiţerii, subofiţerii şi maiştrii militari în activitate din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba care s-au distins prin modul de îndeplinire a atribuţiilor de serviciu, pregătire profesională şi comportare demnă au fost înaintaţi în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad, anunţă reprezentanţii ISU Alba.

În cadrul festivităţii ce a avut loc la sediul ISU, au fost înaintate în grad următoarele cadre ale Inspectoratului:

– ofiţerii: lt. Cristian Todor la gradul de căpitan și lt. Adrian Dărăban la gradul de căpitan

– subofiţerii: plt. maj. Sorin Alba la gradul de plutonier adjutant, plt.maj. Marius Avram la gradul de plutonier adjutant, plt. maj. Florian Constantin la gradul de plutonier adjutant, plt. maj. Ioan Frăţilă la gradul de plutonier adjutant, plt. maj. Mihai Moga la gradul de plutonier adjutant, plt. maj. Viorel Motora la gradul de plutonier adjutant, plt. maj. Marin Perjala gradul de plutonier adjutant, plt. maj. Emil Suciu la gradul de plutonier adjutant, plt. maj. Cristian Talaş la gradul de plutonier adjutant, plt. maj. Vasile Duvlea la gradul de plutonier adjutant, plt. Ioan Biriş la gradul de plutonier major, plt. Ovidiu Gherman la gradul de plutonier major și plt. Nicolae Mărginean la gradul de plutonier major.

Pentru aprecierea faptelor deosebite săvârşite pe timpul misiunilor sau în sprijinul acestora, a rezultatelor meritorii obţinute în procesul formării profesionale sau cu ocazia participării la diverse activităţi au fost oferite distincţii onorifice următoarelor cadre militare: plt.maj. Ovidiu Deva, plt. maj. Lucian Sofica, plt. Ciprian Stoia.

La festivitatea de avansare în grad au participat prefectul judeţului Alba, Gheorghe Feneşer, inspectorul şef ISU Alba, colonel Dorel Sofica şi prim adjunct al inspectorului şef, colonel Cornel Oprişa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax