Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ACCIDENT GRAV pe DN1, la ieşirea din Teiuş spre Aiud. O persoană a MURIT în urma unui IMPACT între un TIR şi o DACIE

Publicat

DSC_0634 Un accident rutier grav s-a petrecut vineri seara, pe DN1, la ieşirea din Teiuş spre Aiud. Din primele informaţii, o persoană a decedat. Traficul pe DN1 este întrerupt pe ambele sensuri la km 399+600 de metri.

În accident au fost implicate un autoturism Dacia şi un TIR.

Alte două persoane au suferit leziuni corporale.

Echipajul Detaşamentului de Pompieri Aiud intervine pentru scoaterea celor două persoane, prinse în fiarele contorsionate ale maşinilor.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului.

UPDATE: Accidentul s-a petrecut în momentul în care şoferul autoturismului Dacia a intrat pe contrasens şi a lovit frontal TIR-ul, încărcat cu lemne. Atât bărbatul care a murit (în vârstă de aproximativ 50-60 de ani), cât şi celelalte două persoane rănite – o femeie şi un bărbat – sunt din autoturismul Dacia.

Ambele autovehicule sunt înmatriculate în Alba.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în şanţ.

UPDATE1: În jurul orei 22.00, echipajele de poliţie şi descarcerare acţionau încă pentru scoaterea victimelor din maşină şi măsuri de siguranţă în zonă. Circulaţia se desfăşura alternativ, pe un sens de mers.

UPDATE, ora 24.00: Poliția Rutieră a anunțat că a fost reluat traficul pe ambele sensuri de circulație în zona unde s-a produs accidentul.

UPDATE 2: Accidentul s-a produs la ora 20.46. La volanul autoturismului Dacia se afla o tânără de 22 de ani, M.A.M., studentă, din Vinţu de Jos, care avea permis de conducere din februarie 2015. Din neatenţie, a pierdut controlul volanului şi s-a îndreptat cu maşina spre acostamentul din dreapta al drumului, iar soţul său, aflat pe scaunul din dreapta, M.G.S. (31 de ani), din Vinţu de Jos, a încercat să redreseze maşina şi a virat brusc stânga. Astfel, autoturismul a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un TIR Volvo care circula regulamentar din sens opus şi era condus de B.M.I. (43 de ani) din Baia de Arieş.

În urma accidentului, a murit S.V. (50 de ani), din Gârbova (lângă Aiud), pasager pe bancheta din spate.

Şi cei doi tineri au suferit leziuni, fiind transportaţi la spitalul din Alba Iulia. Potrivit unor surse, bărbatul ar fi în comă la o clinică din Cluj. Şoferiţa a nu a rămas internată la unitatea medicală din Alba Iulia.

UPDATE 3: Potrivit IPJ Alba, „la data de 17.04.2015, ora 20.46, pe DN 1, la kilometrul 399, în afara localității Teiuş, M.A.M., o tânără în vârstă de 22 de ani, din comuna Vințu de Jos, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra acestuia ieşind pe acostamentul din dreapta. În acel moment, pasagerul din dreapta față, M.G.S., de 31 de ani, soțul conducătoarei auto, a intervenit şi a tras de volan spre stânga împrejurare în care autoturismul a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autotractor ce era condus de un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Baia de Arieş.

În urma accidentului, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din localitatea Gârbova, județul Alba, pasager pe bancheta din spate a autoturismului, a suferit leziuni corporale grave şi a decedat.

Cercetările sunt continuate”.

foto: Daniel Bloss

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Emma

    vineri, 17.04.2015 at 22:11

    Cand se va da drumul la circulatie?

    • moderatorul de serviciu

      sâmbătă, 18.04.2015 at 00:11

      De la ora 24,00 se circula pe ambele sensuri

  2. gavril

    luni, 20.04.2015 at 08:41

    Stiti cumva nr de inmatriculare al Daciei ? Multumesc

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax