Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO | ACCIDENT în ALBA IULIA: Motociclist rănit după ce s-a prăbuşit pe şosea. Şoferul unui autoturism nu i-a dat prioritate

Publicat

DSC_0577 Un accident rutier s-a petrecut sâmbătă după-amiaza, în jurul orei 15,00, în Alba Iulia, la intersecţia străzilor 1 Decembrie cu Gheorghe Pop de Băseşti, în zona Colegiului Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan”.

Din primele date, un bărbat a ajuns la spital cu fractură la picior după ce s-a răsturnat cu motocicleta în intersecţie. Un autoturism înmatriculat în Alba, care circula dinspre strada Gheorghe Pop de Băseşti, nu i-a dat prioritate.

UPDATE: Potrivit unor date de la faţa locului, motocicleta nu ar fi fost acroşată de autoturism, ci bărbatul s-ar fi dezechilibrat în momentul în care nu ar fi primit prioritate. Poliţiştii desfăşoară cercetări la faţa locului pentru stabilirea condiţiilor exacte în care s-a produs accidentul.

UPDATE 1: Potrivit IPJ Alba, cele două autovehicule nu au intrat în coliziune, însă accidentul s-a produs din cauza neacordării de prioritate. A.A.A, în vârstă de 22 de ani din Abrud, student, în timp ce conducea autoturismul Lancia, la ieşire de pe strada Gheorghe Pop de Băseşti (fosta Macului), a pătruns în intersecţia cu Bulevardul Încoronării (în continuarea străzii 1 Decembrie), şi nu i-a acordat prioritate motocicletei marca Yamaha condusă regulamentar de E.D.L. (35 de ani) din Alba Iulia. Prin urmare, motociclistul a frânat brusc, pentru a evita impactul, a pierdut controlul autovehiculului şi s-a răsturnat în partea lateral-dreapta, fiind rănit grav. A suferit fractură la glezna dreaptă, cu deplasare.

Cei doi conducători auto nu se aflau sub influenţa alcoolului, în momentul accidentului. Şoferul va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

UPDATE 2: „La data de 24.01.2015, ora 14:12, A.A.A., de 22 de ani, din Abrud, în timp ce conducea un autoturism pe strada Gheorghe Pop de Băsești din Alba Iulia, la intersecția cu B-dul Încoronării, nu a acordat prioritate de trecere unei motociclete condusă de un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Alba Iulia, împrejurare în care motociclistul a frânat brusc, a pierdut controlul asupra motocicletei și s-a răsturnat pe marginea carosabilului.

În urma accidentului motociclistul a suferit o fractură la nivelul piciorului drept și a fost transportat la spital.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Alba.

foto: Daniel BLOSS

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. gheo

    sâmbătă, 24.01.2015 at 17:43

    am patit-o si eu si nu doar odata. pe de o parte, cei care vin de pe macului trebuie sa iese pana in mijlocul drumului din cauza celor parcati (se vede audi negru si in poza) in fata terenului de footbal. nimeni nu ii amendeaza, nu se iau masuri. apoi, multi soferi s-au obisnuit sa circule pe banda de langa axul drumului apoi, fara sa semnalizeze sa o ia catre paclisa, trecand peste banda din margine, si asta tocmai pentru ca daca esti pe margine si iti iese cineva in fata il iei in plin. este o zona foarte periculoasa in care se pot intampla evenimente grave si in care, pe langa aplicarea legii, privindu-i pe cei care percheaza pe trotuar si obstructioneaza vizibilitatea, ar trebui gasita o solutie practica… poate o largire a drumului pe partea dreapta, cea cu hcc-ul, poate un girator, poate un semafor… nu stiu dar ceva trebuie facut.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax