Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ACCIDENT la Pâclișa, lângă Alba Iulia. Femeie rănită GRAV după ce două CĂRUŢE au fost spulberate de un autoturism

Publicat

DSC_0762 Un accident rutier a avut loc marți seara, în jurul orei 18.30, la Pâclișa, lângă Alba Iulia. Un autoturism a spulberat două căruțe. În urma coliziunii, o femeie care se afla într-una dintre căruțe a căzut, fiind rănită grav.

Din primele informații, un autoturism marca Mercedes, care circula din direcția Alba Iulia – Pâclișa, pe DJ 107, în dreptul fermelor Transavia, a acroșat două căruțe care circulau pe marginea drumului.

În urma impactului, o femeie care se afla într-una dintre căruțe a fost aruncată din atelaj, aflându-se în stare de inconștiență.

Un echipaj medical s-a deplasat la fața locului pentru acordarea de îngrijiri medicale.

UPDATE: Din informațiile primite de la IPJ Alba, autoturismul care a provocat accidentul este înmatriculat în județul Alba. Cele două căruțe acroșate erau semnalizate.

Femeia lovită are 47 de ani și este din localitatea Pâclișa.

UPDATE1: „La data de 27.01.2015, ora 18,00, I.G., de 40 de ani, din Pâclişa, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 107 A, în direcţia Alba Iulia – Pâclișa nu a păstrat o distanţă regulamentară faţă de doua căruţe care circulau în fata sa, acroșându-le.

În urma accidentului o femeie în vârstă de 47 de ani, din Pâclişa, pasageră în una din căruţe, a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportată la spitalul din Alba Iulia.

Cercetările sunt continuate faţă de I.G. sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, se arată în comunicatul transmis IPJ Alba.

Foto: Daniel BLOSS

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Șerban

    marți, 27.01.2015 at 20:54

    Ar trebui interzisã circulația cãruțelor pe drumurile publice, ca în orice țarã civilizatã…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax