Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO: Accident rutier pe DN1, în localitatea Lancrăm. Două persoane au fost rănite și transportate la spital

Publicat

2015-09-20 08.21.43 Un accident rutier a avut loc duminică dimineața, pe DN 1, în localitatea Lancrăm. Două mașini au intrat în coliziune. Potrivit ISU Alba, o persoană este încarcerată.

UPDATE: Traficul a fost îngreunat, iar în urma accidentului două persoane au fost rănite și tranportate la spitalul din Sebeș pentru îngrijiri medicale.

Potrivit polițiștilor, N.Ș. de 57 de ani, din Sebeș, în timp ce conducea un autoturism marca Rover, a intrat pe contrasens într-o curbă și a lovit autoturismul o mașină marca Volkswagen Passat, condusă de F.C.A., de 25 de ani, din Sebeș.

În urma impactului, N.I.M și o pasageră în din același autoturism, au suferit leziuni ușoare. Victimele au fost transporate la Spitalul Municipal Sebeș, pentru investigații medicale de specialitate. Cei doi nu au trămas internați.

„La data de 20 septembrie, ora 5.40, pe strada Principală din Lancrăm, N.Ş., de 57 de ani, din Sebeș, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Alba Iulia – Sebeș, într-o curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani, din Sebeş.

În urma accidentului, şoferul primului autoturism şi o femeie, pasageră în autoturismul condus de acesta, au suferit leziuni corporale uşoare şi au fost transportaţi la spitalul din Sebeş”, transmite într-un comunicat IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax