Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Administratorul unei firme din Cluj, amendat pentru lemn depozitat ilegal la Șugag. Poliţiştii au confiscat peste 180 mc de material lemnos

Publicat

IMG_20170302_112439_resized_20170306_093656372 Peste 180 de metri cubi de material lemnos au fost confiscaţi de poliţiştii din Alba în urma unui control efectuat, în teren, împreună specialişti silvici, pe raza comunei Șugag. Administratorul unei societăți din Cluj a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor legale privind depozitarea materialului lemnos.

Potrivit IPJ Alba, la data de 12 mai, polițiști din cadrul Serviciului Ordine Publică, în colaborare cu specialiști silvici din cadrul Gărzii Forestiere Județene Alba, au organizat un control pe raza comunei Șugag, în locul numit Gotu, în rampa primară de depozitare a materialului lemnos deținută de o societate comercială din judeţul Cluj.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că societatea deținea în rampa primară cantitatea de 67,48 metri cubi material lemnos și nu a respectat prevederile legale privind depozitarea acestuia, prevăzute de H.G. 470 din 2014 pentru aprobarea normelor referitoare la provenienţa, circulaţia şi depozitarea materialelor lemnoase.

Totodată, poliţiştii au constatat că societatea a expediat, din aceleași partizi, cantitatea de 115,35 metri cubi lemn de foc, fără proveniență legală.

În conformitate cu prevederile art. 19 din Legea nr. 171/2010 privind constatarea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, administratorul societăţii comerciale a fost sancţionat contravenţional, iar ca şi măsură complementară, cantitatea de 182 metri cubi material lemnos a fost confiscată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax