Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Adolescent de 17 ani din Bucerdea Grânoasă, REŢINUT pentru tentativă de tâlhărie. A încercat să fure banii unei pensionare

Publicat

femeie catuse arestata inchisoare Un minor de 17 ani din comuna Bucerdea Grânoasă a fost reţinut de poliţişti. Acesta a încercat să-i sustragă banii unei vârstnice, prin violenţă. Este cercetat pentru tentativă la tâlhărie calificată şi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Potrivit IPJ Alba, la data de 12 iunie, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj l-au identificat şi reţinut pe un minor de 17 ani, din comuna Bucerdea Grânoasă care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la infracţiunea de tâlhărie calificată a cărei victimă a fost o femeie în vârstă de 86 de ani, din comuna Crăciunelu de Jos.

În sarcina tânărului s-a stabilit faptul că, în noaptea de 9/10 iunie, a profitat de faptul că uşa locuinţei femeii a fost lăsată neasigurată, a pătruns în interior pentru a sustrage bunuri şi a agresat-o pe femeie, pentru a o determina să-i spună unde îşi ţine economiile.

Ulterior a părăsit locuinţa, fără a sustrage nimic.

Minorul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax