Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI LOCALE 2016. PNL Alba: Tinerii din Teiuș votează Cosmin Giurgiu!

Publicat

Cosmin Giurgiu_PNL-Teius_2016 Așa sună mesajul meu preferat de campanie: tinerii din Teiuș votează Cosmin! Iar acest mesaj a venit atât de natural în mintea echipei PNL de campanie, încă după primele vizite pe care le-am făcut împreună pe străzile din Teiuș. Pentru că așa am simțit și asta ne-au transmis tinerii din orașul nostru: că vor un primar tânăr, cu care să poată relaționa, un primar capabil să le înțeleagă problemele și cu care să poată discuta liber oricând doresc. Sentimentul de încredere este reciproc, pentru că și eu îmi pun toate speranțele în generația care vine din urmă. Ei sunt oamenii care vor reclădi România, cei care vor repune și țara noastră în rândul țărilor civilizate.

Din păcate, acum, tinerii noștri trăiesc timpuri grele. Șomajul în rândul lor este mult mai mare decât media, locuințele sunt scumpe, e tot mai greu să-și întemeieze o familie.

Rolul meu, în calitate de primar al orașului Teiuș va fi acela de a-i ajuta pe tinerii noștri să rămână aici și să-și găsească rostul în viață. Dar, pentru asta, e nevoie să-i ajutăm și cred că eu, împreună cu echipa mea de consilieri deținem soluția.

Ne gândim la proiecte prin care să stimulăm firmele, prin facilități fiscale, să angajeze tineri. Ne propunem să găsim resurse pentru construirea de locuințe, pe care să le închiriem tinerelor familii cu chirii subvenționate. Vrem să încurajăm tinerii să-și întemeieze familii și să aducă pe lume copii, fapt pentru care vom înființa o nouă creșă, precum și o grădiniță cu program prelungit.

Vreau, de asemenea, să fiu primul primar din Alba care va comunica permanent cu tinerii orașului pe care îl conduce. Iar pentru asta inclusiv Internetul este soluția. Voi institui un program de audiențe online în fiecare zi! Tineri sau mai puțin tineri, teiușenii vor putea să vorbească în fiecare zi cu primarul lor, Cosmin Giurgiu, printr-un sistem de video-conferință online. Așa vor ajunge direct la mine sesizările și problemele oamenilor pe care, împreună cu echipa mea de consilieri PNL, vom încerca să le rezolvăm în cel mai scurt timp posibil. Să încercăm astfel să mai eliminăm din birocrație și din barierele de comunicare dintre cetățeni și administrația locală.

Și, pentru ca această comunicare să fie și mai ușoară, chiar în primele luni ale mandatului meu voi propune consiliului local o investiție în câteva puncte de acces gratuit la Internet, prin hotspot-uri WI-FI gratuite în cele mai populare locuri publice din oraș.

Sunt gândurile mele pentru tinerii de care mă simt aproape, încă de pe vremea în care le eram profesor de matematică și pe care, acum, îi doresc cetățeni maturi și responsabili ai Teiușului.

Sunt dorințele mele de mai bine pentru toți teiușenii, pe care îi aștept la vot duminică, pentru victoria echipei PNL!

Ștefan-Cosmin Giurgiu-Sîrb

Candidatul PNL la Primăria Teiuș

(prima poziție pe buletinul de vot)

PNL Alba – publicitate electorală

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Cotroceanu

    marți, 31.05.2016 at 13:24

    … „ie” tinerii din Teius asa de prosti ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax