Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Aproape 150 kg deşeuri de cupru găsite după PERCHEZIŢIE la Sebeş. Un tânăr de 32 de ani a fost reținut pentru furt

Publicat

arestat, catuse Poliţiştii din Sebeş l-au reţinut pe un tânăr de 32 de ani pentru furturi de cabluri şi conductori, din incinta unei societăţi comerciale din municipiu. Pentru documentarea activităţii infracționale a acestuia, poliţiştii au făcut o percheziţie domiciliară şi au indisponibilizat aproape 150 de kilograme de deşeuri din cupru.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş au luat, marți, măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de N.I.M., de 32 de ani, din Sebeş, care este cercetat pentru comiterea mai multor furturi.

În perioada aprilie – mai 2016, bărbatul a sustras, în repetate rânduri, cabluri şi conductori electrici din cupru, din incinta unei societăţi comerciale din municipiul Sebeş pe care, ulterior, le-a valorificat către terţe persoane.

Pentru obţinerea de probe în cauză, în 28 iunie, poliţiştii din Sebeş, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din IPJ Alba, au efectuat o percheziţie la domiciliul unui cetățean din Sebeş, căruia i-au fost vândute o parte din cabluri.

Acolo, au fost identificate 145 de kilograme de deşeuri din cupru, ce au fost indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor.

Miercuri, N.I.M. va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax