Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Aventură cu final neaşteptat pentru un tânăr din Lupşa. A urcat în camera unei fete, prin balcon şi apoi a ajuns după gratii

Publicat

balcon casa Un tânăr de 20 de ani din Lupşa a fost reţinut de poliţişti după ce a pătruns, escaladând un balcon, în locuința unei tinere din comună şi a refuzat să plece. Tânărul este bănuit şi de comiterea unui furt, faptă prin care a cauzat un prejudiciu în valoare de 2.500 de lei.

Potrivit IPJ Alba, luni, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Baia de Arieş au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un tânăr de 20 de ani, din comuna Lupşa.

În noaptea de 6/7 mai 2017, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, ar fi pătruns, fără drept, prin escaladarea balconului, într-o locuinţă din Lupşa în care se afla o minoră în vârstă de 16 ani, refuzând să părăsească locuinţa, la solicitarea proprietarilor.

Totodată, poliţiştii au stabilit că tânărul este bănuit şi de comiterea, în perioada 24-26 martie, a unui furt din anexa unei locuinţe din comuna Lupşa, de unde ar fi sustras mai multe scule electrice, în valoare de 2.500 de lei.

Tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax