Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Aviz de la E.ON pentru reabilitarea termică a construcţiilor

Publicat

E.ON Gaz Distribuţie informează reabilitarea termică a construcţiilor necesită obţinerea în prealabil a unui aviz tehnic din partea E.ON Gaz Distribuţie, în care sunt specificate condiţiile tehnice care trebuie respectate în privinţa amplasării instalaţiilor de utilizare a gazelor naturale. „Conform Normelor Tehnice pentru proiectarea şi executarea sistemelor de alimentare cu gaze naturale, instalaţiile de utilizare trebuie să fie amplasate la vedere, în spaţii uscate, ventilate şi cu acces permanent, astfel încât să fie posibilă verificarea acestora de către specialiştii în domeniu”, se menţionează într-un comunicat al E.ON Gaz Distribuţie.

Comunicatul mai precizeaza că: „În cazul în care reabilitarea termică a construcţiilor este realizată fără aviz din partea companiei noastre şi/sau fără respectarea normelor tehnice din domeniul gazelor naturale, compania noastră este nevoită să aplice măsurile legale, care prevăd inclusiv sistarea alimentării cu gaze naturale a imobilelor respective. Pentru evitarea unor astfel de situaţii, E.ON Gaz Distribuţie solicită tuturor factorilor implicaţi în lucrări de reabilitare termică a clădirilor să respecte condiţiile tehnice de realizare a acestora.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax