Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Bărbat de 27 de ani, găsit mort într-o pensiune din Sălciua

Publicat

Un tânăr de 27 de ani a fost găsit fără viaţă, marţi dimineaţa, în Pensiunea „Codru” din Sălciua, zona Munţii Apuseni. Acesta făcea parte dintr-o echipă de muncitori care efectuau lucrări în zonă.

Colegii l-au găsit decedat, în pat. Tânărul era cunoscut cu probleme medicale. Corpul neînsufleţit a fost transportat pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului, neexistând suspiciuni, deocamdată că acesta s-ar fi petrecut prin violenţă.

Potrivit IPJ Alba, „în data de 10.07.2012, ora 6.45 , polițiștii din cadrul Secției 11 Poliție Rurală Baia de Arieș au fost sesizați prin apel de urgență 112, cu privire la decesul unei persoane de sex masculin.

În urma sesizării, echipa operativă de polițiști s-a deplasat la fața locului și a constat faptul că într-o cameră  dintr-un imobil din comuna Sălciua, județul Alba, se afla întins pe pat cadavrul unui bărbat de 27 de ani din comuna Dobra, județul Hunedoara.

Din primele cercetări ale polițiștilor a rezultat faptul că  tânărul era angajat al unei societăți comerciale, iar, în cursul zilei de 9 iulie a.c., în intervalul orar 8.00-16.00, a  desfășurat, alături de colegii săi, activități de reparații și întreținere a rețelei de energie electrică de pe raza comunei Sălciua. Seara, în jurul orei 22.00, bărbatul  s-a retras în camera sa pentru a se odihni, dar, în dimineața acestei zile, în jurul orei 6.30, a fost găsit decedat, în pat, de către colegii săi de serviciu.

În urma examinării sumare a cadavrului,  polițiștii au constatat că acesta nu prezenta urme de violenţă.

Pentru stabilirea cauzei exacte a decesului, cadavrul a fost transportat şi depus la Morga Spitalului Orășenesc Cîmpeni, în vederea efectuării necropsiei, urmând ca, în funcție de concluziile medico-legale să fie dispuse măsurile legale.”

UPDATE: În urma efectuării necropsiei de către medicul legist, la Morga Spitalului Orășenesc Cîmpeni, s-a stabilit faptul că decesul bărbatului în vârstă de 27 ani, B.FA., a  survenit ca urmare a unei rupturi aortice, tamponadă cardiacă, fără a exista urme de agresiune.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax