Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: ACCIDENT de MUNCĂ la Vinţu de Jos. Bărbat de 36 de ani, DECEDAT după ce a fost prins sub un utilaj, în zona Gării CFR

Publicat

DSC_0612 Pompierii din Sebeş au intervenit luni după-masa, în jurul orei 15.30 pentru salvarea unei persoane în Vinţu de Jos, prinse sub un utilaj- cilindru compactor- care s-a răsturnat.

Incidentul s-a petrecut pe un şantier din localitate, în zona Gării CFR.

Potrivit IPJ Alba este vorba despre un bărbat de 36 de ani.

UPDATE: Bărbatul a fost găsit în stare inconştientă, când a ajuns echipajul SMURD Sebeş. Medicii au încercat să îl salveze, dar după o oră de la producerea accidentului bărbatul a decedat.

În momentul în care s-a răsturnat  cilindrul compactor, bărbatul se afla în cabina utilajului. Bărbatul era din Ploieşti şi lucra la o firmă de construcţii de 15 ani.

În momentul producerii accidentului utilajul executa lucrări la terasamentul al căii ferate. Malul de pământ pe care îl tasa s-a surpat, iar în acel moment utilajul s-a răsturnat. Bărbatul a fost lovit de utilaj în cap.

UPDATE 1: Potrivit IPJ Alba, în după amiaza zilei de 30 martie, poliţiştii Postului de Poliţie Transport Feroviar Vinţu de Jos au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe şantierul de cale ferată dintre Staţiile Vinţu de Jos şi Sebeş, a avut loc un accident de muncă.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că B.E., de 36 de ani, din municipiul Ploieşi, în timp ce manevra un utilaj pe terasamentul căii ferate, s-a răsturnat cu utilajul, fiind prins în interiorul acestuia.

În urma accidentului bărbatul a decedat.

Cercetările sunt continuate.

YouTube video

”Potrivit primelor cercetări, victima lucra la compactarea unei zone de lângă linia ferată. Se pare că a intrat undeva foarte aproape de mal, care nu era stabilizat, iar la un moment dat s-a răsturnat. A fost surprins sub cabina utilajului. Victima de 36 de ani era angajat al uneia dintre firmele care lucrează la reabilitarea liniei ferate pe zona Vințu de Jos – Simeria. Se fac cercetări în continuare”, a declarat șeful Serviciului Control Securitate și Sănătate în Muncă – ITM Alba, Vasile Suciu.

Revenim cu amănunte.

Foto, video: Daniel BLOSS

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax