Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Centru de Informare Turistică la Baia de Arieş, un proiect aprobat joi de Consiliul Judeţean Alba

Publicat

Consiliul Judeţean a aprobat în şedinţa de joi înfiinţarea unui Centru de informare turistică în oraşul Baia de Arieş. Acesta este un proiect pentru promovarea potenţialului turistic al zonei Munţilor Apuseni şi a atractivităţii ca destinaţie turistică şi de afaceri prin creşterea numărului de turişti. Valoarea proiectului este de 630.000 lei, din care 2% (12.600 lei) sunt cofinanţaţi de Consiliul Judeţean.

Proiectul „CIT Apuseni – Centrul de informare turistică” – cofinanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 5 – Dezvoltarea şi promovarea turismului, Domeniul 5.3 – a fost aprobat de Consiliul Judeţean.

Rezultatele vizate de acest proiect sunt înfiinţarea unui centru de informare turistică modern, dotat la standardele impuse de ghidul solicitantului, crearea bazelor de date cu informaţii turistice, dezvoltarea unui web-site pentru promovarea produselor turistice, instruirea personalului autorităţilor locale în planificare strategică şi dezvoltarea abilităţilor pentru naţională CNIPT.

Introducerea acestor servicii moderne de informare turistică va crea condiţii de promovare şi mediatizare a potenţialului turistic în ţară şi în străinătate.

Valoarea proiectului este de 630.000 lei, iar cofinanţarea Consiliului Judeţean Alba este de 12.600 lei, sumă ce reprezintă 2%.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax