Connect with us
Publicitate

POLITICA

Clement Negruţ cere demisia Biroului Permanent Naţional PD-L

Publicat

„Din actuala criză politică, PD-L mai are o singură şansă de a se salva: reorganizarea partidului”  – aceasta este părerea deputatului Clement Negruţ, care a cerut cu vehemenţă reformarea din temelii a PD-L, dar şi demisia Biroului Permanent Naţional. În opinia deputatului, partidul ar mai putea încă să îşi recupereze susţinătorii dar asta, doar prin recurgerea urgentă la măsuri drastice: „Cred că actualul Birou Permanent Naţional ar trebui să îşi depună mandatul şi avem nevoie de noi alegeri”. Clement Negruţ mai este de părere că PD-L „are nevoie de oameni care vor să muncească şi să facă ceva pentru partid”. Acesta crede cu tărie că, fără  reorganizare şi coerenţă, încrederea oamenilor va fi pierdută definitiv.

Nemulţumirile deputatului vizează şi modul în care sunt gestionate problemele în Parlamentul României şi încălcarea tacită a regulamentului de şedinţă: „nu pot să fiu de acord ca parlamentarii să părăsească sala de sedinţe, nu voi fi catalogat ca un hoţ. O să cer ridicarea condicilor, iar cei care nu vin la Parlament să nu fie plătiţi. În opinia mea, Roberta Anastase ar trebui să îşi dea demisia”. În ceea ce priveşte reorganizarea Partidului Democrat Liberal, ideologiile deputatului Clement Negruţ sunt împărtăşite şi de senatorul Alexandru Pereş şi preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Dumitrel. În opinia senatorului Pereş, „revitalizarea înseamnă sânge proaspăt!”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. elena

    marți, 01.02.2011 at 21:33

    DA NEGRUTIU CHIAR ESTE UN TIP DE INCREDERE SI MERITA TOATA ATENTIA ELECTORATULUI –

  2. elena

    marți, 01.02.2011 at 21:36

    MERIT NEGRUTIU MULTA ATENTIE – ESTE UN TIP CU MULT CARACTER

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax