Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Copaci doborâţi „din greşeală”, în zona Parcului Custozza

Publicat

Acţiunile de doborâre a copacilor din zona de şantier a Cetăţii, în apropierea Parcului Custozza continuă, în ciuda faptului că administraţia locală a precizat că nu vor mai fi tăiaţi arbori, până nu se va susţine dezbatere publică pe acest subiect. Joi, în zona şantierului a mai fost pus la pământ un copac, iar, din ceea ce au spus muncitorii prezenţi, acţiunea a fost făcută „din greşeală”. În timpul manevrării unui utilaj în zonă, arborele a fost lovit şi a fost necesară tăierea lui.

Şi în ceea ce priveşte accesul în zona lucrărilor din Cetate cu acordul purtătorului de cuvânt al „Grup Corint”, Emanuel Drăguşin se pare că există în continuare o lipsă de comunicare. Conducerea firmei care se ocupă cu realizarea lucrărilor a omis să îi informeze pe muncitori de ultimele „reglementări”, aşa că accesul jurnaliştilor în perimetrul şantierului s-a realizat şi joi, cu dificultate. Oamenii de ordine au permis în cele din urmă fotografierea, după ce au fost contactaţi telefonic de „şefi”.

Emanuel Drăguşin a precizat că nu a luat la cunoştinţă faptul că joi au mai fost tăiaţi copaci şi că urmează să se intereseze. Unul dintre inginerii prezenţi pe şantier ne-a informat că arborele doborât din neglijenţă nu se afla în perimetrul Parcului Custozza şi că în interiorul acestuia nu se vor efectua, momentan, lucrări. „Nimeni nu se va atinge de copacii din parc. Acolo nu se face nimic, deocamdată „, a precizat inginerul. Pe şantier au fost şi arheologii Muzeului Naţional al Unirii, care monitorizează îndeaproape săpăturile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. ioana

    joi, 17.03.2011 at 17:12

    oamenii buni, ce Dumnezeu cu copacii astia? daca ati fi atat de preocupati de oamenii si copii care nu au ce manca, sau nu au un adapost asupra capului tara asta ar duce-o mai bine
    hai sa ne legam toti de copaci
    sunt atatea probleme importante si va pierdeti vremea chiar pe lucruri care nu merita
    nu stiu cat mai dureaza acest razboi
    duceti lipsa de subiecte de stiri

    • dan agrisan

      vineri, 18.03.2011 at 13:01

      Ceea ce spui tu e de bun simt, insa nu trebuie sa vezi lucrurile atat de ingust. Sa ne intelegem, nu vorbim de soarta cainilor fara stapan sau de alte probleme la fel de „stringente”, ci de pastrarea spatiului verde care da oxigen locuitorilor orasului. O sa ti se para imprtanta problema atunci cand vei vedea ce oxigen si ce umbra vor da arbustii plantati in locul arborilor.

  2. axelica

    joi, 17.03.2011 at 17:45

    nu e nici o problema cred. Ii spunem la domnul Albani si va face cherestea din el?

  3. Pingback: Epilog la protestul din Parcul Custozza. O istorie tipic romaneasca « PaulyLuca Blog

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax