Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Copil de 9 ani, găsit mort în apropierea terenului de fotbal de la Valea Lungă

Publicat

Un copil în vârstă de 9 ani a fost găsit fără viaţă, vineri seara, în localitatea Valea Lungă, lângă Blaj. Corpul minorului se afla în decantorul din apropierea vestiarului de la terenul de fotbal din comună.

Din primele informaţii, copilul se juca cu alţi prieteni în zonă şi, la un moment dat, acesta a dispărut. După două ore de căutări, copilul a fost găsit în decantorul respectiv. Acesta nu era funcţional, însă era plin cu apă în urma precipitaţiilor din ultimele zile.

Echipajele de intervenţie au încercat să-l resusciteze, fără succes. În acest caz, nu există suspiciuni în legătură cu înfăptuirea vreunei crime. În urma cercetărilor se va stabili cauza exactă a decesului. Din primele date, copilul a murit înecat.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „la data de 25.05.2012, ora 19,20  Poliţiştii Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Jidvei au fost sesizaţi prin SNUAU 112, cu privire la  faptul  că în fosa de apă situată în incinta bazei sportive Valea Lungă se afla cadavrul unui minor.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj şi poliţişti ai Secţiei 6 Poliţie Rurală Jidvei împreuna cu tehnicianul criminalist care, din primele cercetări efectuate au stabilit că în seara zilei de 25.05.2012, doi minori, ambii de 9 ani, din comuna Valea Lungă, au pătruns în incinta Bazei Sportive Valea Lungă. Unul dintre minori  s-a urcat pe  bazinul din fibra de sticlă ce plutea pe apa din fosă, s-a dezechilibrat şi a căzut în apa adâncă de 1,5 metri.

La locul evenimentului s-a deplasat şi un echipaj SMURD, care au încercat, fără succes resuscitarea minorului.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că Baza Sportiva este împrejmuită cu plasă de sârma, accesul făcându-se pe o poartă neasigurată cu încuietori iar în interior au fost efectuate lucrări de construcţie de către o firmă, acestea nefiind finalizate.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment, în funcţie de rezultatul acestora urmând să se stabilească cine se face vinovat de producerea acestui eveniment.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax