Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bani din creditul de 20 milioane lei contractat de CJ Alba, pentru finanțarea investiții de interes judeţean. Propuneri pentru două obiective

Publicat

bani În şedinţa de Consiliu Județean Alba din ianuarie se propune utilizarea unor sume din creditul de 20.000.000 lei, contractat anul trecut, pentru finanțarea unor obiective de investiții publice de interes județean.

Printre obiectivele de investiții se numără sistemul de management integrat al deşeurilor în județul Alba și proiectul Managementul integrat al siturilor ROSCI0085 Frumoasa şi ROSPA0043 Frumoasa.

Potrivit proiectului de hotărâre supus aprobării în ședința ordinară a Consiliului Județean Alba de joi, 29 ianuarie, contractarea finanțării rambursabile în valoare de 20.000.000 lei se va face pentru finanțarea integrală sau parțială, pre-finanțarea și/sau co-finanțarea obiectivelor de investiții publice de interes județean.

Cea mai mare parte din bani, respectiv 14.815.015,47 lei, vor ajunge la sistemul de management integrat al deşeurilor în județul Alba.

În anexa proiectului de hotărâre sunt prevăzute următoarele obiective de investiții și valorile acestora:

1. Sistem microregional de alimentare cu apă potabilă a comunelor Daia Română, Cut, Câlnic, Șpring, Doştat și a localității Rahău, județul Alba – 1.284.984,53 lei, folosiţi deja anul trecut, din suma totală de 2,.4 milioane lei; proiectul a fost încheiat, astfel că restul de bani, aproximativ 750.000 de lei vor fi utilizaţi pentru finalizarea proiectului Sistem de management integrat al deşeurilor în județul Alba.

2. Proiect-Managementul integrat al siturilor ROSCI0085 Frumoasa şi ROSPA0043 Frumoasa – obiective de investiții – 3.900.000 lei (a fost utilizată suma de sproximativ 840.000 lei)

3. Sistem de management integrat al deşeurilor în județul Alba – 14.815.015,47 lei (din această sumă au fost utilizaţi deja, anul trecut, aproximativ 450.000 lei; diferenţa intră pentru aprobare în şedinţa CJ; pentru acest proiect vor fi folosite şi sume neutilizate pentru lucrări la drumuri judeţene, de aproximativv 350.000 lei – pentru acestea au fost utilizate sumele primite din finanţare de la bugetul de stat, prin rectificare bugetară, astfel că nu a mai fost necesară accesarea creditului).

Creditul bancar este contractat de la Intesa Sanpaolo Bank.

AICI, mai multe detalii despre creditul bancar contractat de CJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax