Connect with us
Publicitate

SPORT

CS Zlatna vrea să spargă gheața la Tărlungeni

Publicat

Gruparea antrenată de Mihai Dăscălescu, CS Zlatna, va disputa în această etapă un joc extern la Unirea Tărlungeni. Chiar dacă nu au mai câștigat de trei meciuri, antrenorul grupării de pe Ampoi este încrezător în șansele echipei sale înaintea partidei de mâine. În ciuda faptului că în ultimele trei partide au reușit tot atâtea remize, Mihai Dăscălescu declară că  nu ar fi supărat dacă echipa lui s-ar întoarce cu un punct din deplasarea de la Tărlungeni. ”Ne așteaptă un meci extrem de dificil, cu un adversar bun. Noi mergem să ne facem jocul și să câștigăm. Sincer să fiu, nu m-ar supăra nici un rezultat de egalitate pentru, că asta ar însemna să continuăm seria fără înfrângere. Vă dați seama, din cinci partide, am pierdut doar una”, a afirmat principalul echipei din Zlatna, Mihai Dăscălescu.

Înaintea etapei a VI-a, CS Zlatna se află pe locul zece în clasament, în vreme ce adversara de mâine a ”aurarilor” se află pe locul patru.

Cel mai probabil, antrenorul zlătnenilor va trimite în teren următorul ”11”: Toderaș – Dîrjan, Man, Toma, V.Avram –  Bucur, Ciucă, Sîmtion, A.Ianc – Câmpean, Dîrjan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax