Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Culori pentru viitoarele flori”: Elevi şi preşcolari din Alba Iulia au decorat ghivece de flori, cu vopsele tempera. Vor primi diplome cu titlul ”Diplomart oficial în Cealaltă Capitală”

Publicat

elevi

vase pictate, copii În cadrul campaniei „Culori pentru viitoarele flori”, derulată în perioada 2-7 aprilie, joi, în centrul comercial Alba Mall, de la ora 12.00, un juriu alcătuit din elevi ai liceului de arte “Regina Maria” va alege şi premia cele mai reușite două vase decorate de copii de la şcoli generale şi grădiniţe din Alba Iulia.

În intervalul 2-7 aprilie, în cadrul campaniei “Culori pentru viitoarele flori” s-au derulat atelierele creative, o provocare plină de culoare, prin care copiii de la școlile generale și grădinițele din Alba Iulia sunt îndemnați să decoreze vase ceramice.

Mecanismul acestei campanii a presupus distribuirea în școli și grădinițe, în funcție de numărul de solicitări, de ghivece pentru flori – finisate, dar nedecorate. În intervalul alocat, copiii au surprins spiritul primăverii, decorând vasele cu vopsele tempera.

O mulțime de posibilități de creație și infinite posibilități de distracție pentru cei care au participat, dar și un concurs care va premia la final două dintre cele mai reușite creații. Vasele decorate vor fi expuse public și jurizate la finalul campaniei.

Vasele vor fi expuse joi de la ora 12.00 la Alba Mall. Pentru munca depusă un juriu alcătuit din elevi ai liceului de arte “Regina Maria” va alege cele mai reușite două creații pentru a fi premiate (una realizată de către ciclul preșcolar și alta reprezentată de ciclul gimnazial).

Tuturor copiilor care, prin inspirație, talent și dăruire au făcut posibilă campania „ Culori pentru viitoarele flori”, pentru că au arătat că arta se poate face oriunde, oricând și nu ține cont de vârstă, li se vor acorda diplome cu titlul de ”Diplomart oficial în Cealaltă Capitală, Alba Iulia”. Campania a fost derulată de Primăria Alba Iulia în parteneriat cu IPEC S.A.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax