Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Deputatul PSD Ioan Dîrzu, reacție la declarațiile liberalului Florin Roman: „Demonstrează că scandalul este modul prin care reușește să se manifeste”

Publicat

dirzu Deputatul PSD Alba, Ioan Dîrzu vine cu un drept la replică la declarațiile colegului din Opoziție, Florin Roman, care în conferința de presă de joi a spus că Dîrzu este ca și cățelul său Pufi, care latră doar din spatele lui. Liderul PSD Alba spune că Roman este un frustrat și că a demonstrează încă o dată că doar prin scandal se manifestă. 

VEZI: Deputatul PNL Florin Roman, ATAC dur la adresa lui Dîrzu: Floare rară în Parlament, dar stă pe la instituții să rezolve concursuri

„Am văzut astăzi un om frustrat, care, la fel cum în Parlament a intrat în greva foamei, între prânz și cină, fară să știe de fapt pentru ce protestează, a făcut astăzi o declarație stupefiantă, care demonstrează încă o dată că scandalul este modul prin care reușește să se manifeste atât în Parlamentul României, cât și în județul Alba.

Frustrarea, așa cum este definită în literatura de specialitate este acea <suferință psihică rezultată din privarea unei satisfacții vitale, resimțită de individ ca un obstacol sau ca o interdicție>. Frustrarea este sinonim parțial pentru furie și suferință, iar în cazul domnului Roman furia și ura sunt sentimente cu care se hrănește zilnic.

Dânsul se pricepe la toate și la fel fel cum a <rezolvat> problema cu autostrada, acum se pricepe foarte bine și la programul PNDL (Programul Național de Dezvoltare Locală), un program creat și dezvoltat de PSD.

În ce privește Centenarul Marii Uniri, am avut recent o declarație politică rostită în plenul Camerei Deputaților, prin care le-am solicitat tuturor membrilor Parlamentului României să fie uniți în jurul acestui moment unic. I-am rugat, implicit și pe domnul deputat Florin Roman, să îngropăm securea războiului politic dus pe seama acestui eveniment. Am îndemnat la un comportament constructiv, aplicat și care să sprijine activitățile din 2018.

Tot referitor la tema Centenarului, trebuie să spunem adevărul: 18,8 mil. lei s-au alocat pentru Monumentul Unirii în data de 13 septembrie, la rectificarea bugetară, iar protestul domnului deputat a avut loc pe data de 18 septembrie. După cum a și declarat cu mai multe ocazii, interesul dumnealui, în Parlamentul României, este numai acela de <a se face auzit>. Or, Partidul Social Democrat are un Program de Guvernare serios, care trebuie pus în aplicare și pentru care se investesc resurse imense de timp și dăruire. De aceea, și eu, deputat PSD în Parlamentul României, prefer mai degrabă să muncesc pentru români decât să-i amăgesc zilnic cu discursuri și intervenții desuete”.
Comunicat Ioan Dîrzu – Deputat PSD de Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. ionica

    vineri, 29.09.2017 at 09:35

    Apăi decât sa trancaniți mult si degeaba, d le Roman, să reușiți cu atâta ușurința să fiți penibil în afirmații și comportamnet, să vă faceți de râs chiar și partidul, mai bine luați exemplu de la colegii dvs. cu adevărat diplomați din Parlament pe care îi criticați mereu. Parerea cetătenilor chiar nu conteaza??? Vedeți cumva vreun comentariu pozitiv la adresa dvs. și a aberațiilor pe care le spuneți???

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax