Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Accident rutier MORTAL, provocat de un bărbat de 52 de ani din Alba. Un băiat de 8 ani și tatăl său de 41 de ani au decedat

Publicat

11781818_940815369308032_7982077560130950687_n-600x337 Un bărbat de 52 de ani din Alba a provocat un grav accident rutier pe DN7 în zona localității Ilteu. În timp ce conducea un TIR, bărbatul nu a adaptat viteza la condițiile de mers, a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un autoturism în care se afla o familie cu doi copii. În urma impactului frontal, șoferul, un bărbat de 41 de ani și fiul său de 8 ani au decedat.
Potrivit IPJ Arad, mașina în care se afla familia – mama de 39 de ani, tatăl de 41 de ani și cei doi copii minori, un băiat de 8 ani și o fetiță de 11 ani – a fost agățată de semiremorca unui TIR și aruncată în afara părții carosabile acolo unde s-a răsturnat de mai multe ori.

„Din primele cercetări efectuate la fața locului s-a stabilit că un bărbat în vârstă de 52 de ani din județul Alba, în timp ce conducea un autotren cu remorcă din direcția Deva spre Arad, ajungând în localitatea Ilteu, nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, carosabilul fiind umed, moment în care partea spate a remorcii a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 41 de ani”, a declarat agent principal de poliție Ovidiu Liber, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad. Autotrenul condus de bărbatul din Alba a mai acroșat ulterior un autotren care circula în spatele mașinii.

Echipajele de descarcerare de la Bârzava și Birchiș au intervenit pentru scoaterea din autoturism a femeii și fetiței (ambele fiind în stare bună, stabilă) și pentru scoaterea bărbatului care, la momentul intervenției era în stare gravă. Ulterior, șoferul mașinii a decedat. La fața locului au fost trimise și ambulanța Săvârșin și SMURD Bârzava pentru acordarea primului ajutor. Cadrele medicale au solicitat și elicopterul SMURD la fața locului. Șoferului autotrenului i-a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

sursa: aradon.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. A.D

    luni, 27.07.2015 at 16:40

    GUNOI SOCIAL !!! SA PUTREZEASCA IN PUSCARIE.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax