Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Campanie de Paşti organizată de Consiliul Şcolar al Elevilor din Liceul Teoretic Teiuş. Cadouri pentru 60 de copii defavorizați

Publicat

026 Campania „Sfintele Paşti alături de cei mai săraci decât noi”, devenită tradiţie la Liceul Teoretic din Teiuş, a început în urmă cu două săptămâni când membrii Consiliului Elevilor au identificat, cu ajutorul învăţătorilor, un număr de 60 de beneficiari ai acţiunii, elevi ai ciclului primar, copii defavorizaţi de soartă din Teiuş, dar care frecventează şcoala şi depun eforturi pentru a parcurge cu bine materia predată.

Tot atunci a început strângerea de fonduri de la agenţi comerciali, firme, instituţii, colegi, profesori, şi oamenii care au dorit să contribuie la transformarea în realitate a unui gest altruist. Au fost parteneri în acest proiect: Primăria oraşului Teiuş, Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba şi Clubul „Rotary” din Teiuş.

Pachetele s-au realizat joi, 13 aprilie. Cei 20 voluntari ai campaniei le-au pregătit dis-de-dimineaţă şi tot joi le-au oferit celor mici. Astfel, fiecare copil din campanie a plecat acasă cu fructe, dulciuri, suc şi tradiţionalul cozonac, dar şi o carte de colorat şi creioane colorate.

Voluntarii campaniei – atât cei care au mai participat la alte campanii, cât şi cei care sunt la prima activitate de acest fel – au aşteaptat această zi cu nerăbdare şi emoţie. La toate acestea s-au adăugat zâmbetele luminoase ale beneficiarilor campaniei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax