Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Doi bărbaţi din Vâlcea, cercetaţi la Sebeş, pentru braconaj. Au furat 700 kg de peşte din bălţile unei ferme din Doştat

Publicat

pesti braconaj Poliţiştii din Sebeş au depistat, în flagrant delict, doi bărbaţi din judeţul Vâlcea, în timp ce transportau 700 de kilograme de peşte ce s-a dovedit a fi braconat şi furat din bălţile piscicole aparţinând unei societăţi comerciale din comuna Doştat. Cei doi au fost reţinuţi.

Potrivit IPJ Alba, în noaptea de 7/8 aprilie, în jurul orei 3.00, Poliţiştii Biroului Rutier Sebeş, în timp ce acţionau împreună cu poliţiştii Biroului de Ordine Publică au depistat, în trafic, pe raza municipiului Sebeş, un autoturism condus de C.C.N., de 18 ani, din comuna Ioneşti, judeţul Vâlcea.

Cu ocazia controlului efectuat, în autoturism a fost găsită cantitatea de 700 de kilograme de peşte pentru care nici conducătorul auto şi nici pasagerul din autoturism, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din aceeaşi comună, nu au putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport.

dubita În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că întreaga cantitate de peşte a fost braconată de către cei doi bărbaţi, din bălţile aparţinând unei societăţi comerciale din Doştat, prin folosirea de plase monofilament.

Faţă de C.C.N. şi Ş.M. a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de braconaj piscicol şi furt calificat, iar poliţiştii i-au reţinut pentru o perioadă de 24 de ore.

Ulterior au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş care a dispus faţă de aceştia măsura preventivă a controlului judiciar.

Întregul prejudiciu a fost recuperat şi restituit societăţii păgubite, iar autoturismul, plasele şi uneltele folosite la comiterea infracțiunilor au fost indisponibilizate, în vederea confiscării.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax