Connect with us
Publicitate

POLITICA

FOTO: Reprezentanţii PNL Alba, „vestitorii primăverii”. Au oferit ghiocei angajatelor mai multor fabrici din județ

Publicat

poza 2 Mai mulți reprezentanţi PNL Alba „au vestit” venirea primăverii în fabricile din județ și au oferit de buchete de ghiocei doamnelor și domnișoarelor. Au fost pregătite 3000 de buchețele de ghiocei pentru a le aduce un gând frumos celor care le primesc.

Membrii PNL Alba au dorit să ofere ghiocei tuturor doamnelor și domnișoarelor, vineri, deoarece prima zi de primăvară este duminică, iar în fabrici nu se lucrează. Au vrut să surprindă lumea la locul de muncă și să fie primii care aduc un plus de bucurie femeilor active din Alba.

PNL Alba a mers pe principiul mai bine mai devreme decât mai târziu.

Au făcut o vizită la mai multe fabrici şi unităţi comerciale din județ printre care și IPEC, Rekord, Rodex, Progresul, Fairplay, Pemont.

Printre cei care au împărțit ghiocei se numără viceprimarul Paul Voicu, Rareș Buglea, Dorin Nistor, Gabi Pleșa, Ioan Bogățan, Adrian Negruț, Raul Tudorașcu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax