Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Cele mai bine echipe din țară, cu „ochii pe țintă” la Adventure Airsoft Contest în Cetatea Alba Carolina. CÂȘTIGĂTORII

Publicat

20170527_150025Pentru al doilea an consecutiv, Cetatea Alba Carolina este  câmp de luptă” cu soldați înarmați, gata să „atace”. Cele mai bune echipe de AIRSOFT  se înfruntă pentru supremație la „Adventure Airsoft Contest”de la Alba Iulia.

UPDATE / CÂȘTIGĂTORII: Clasamentul pe echipe:

Locul 1: Enforcers

Locul 2. Meerkats

Locul 3. Cluj United

4- DAC, 5 – CSABV, 6 – Black Swans, 7- STAS, 8 – Ludus Dacicus, 9 – Black Berets

 

Evenimentul Adventure Airsoft Contest a  ajuns la ediția a doua. Concursul face parte integrantă din Patrula Airsoft România (PARO) care în 2017 va avea 6 etape. În funcție de specificul terenului etapele pot fi clasificate în patrula de pădure (Deva și Cluj Napoca), patrula urbană (Alba Iulia și Luduș), patrula în fabrici (Făgăraș și București). Cluburile organizatoare sunt: Renegades, ACS Aquila, DAC, CSABv, Ludus Legio. Pentru evenimentul de la Alba Iulia ce va avea loc în Cetatea Alba Carolina organizatori vor fi Asociația de Airsoft „Super Daddys” în colaborare cu Primăria municipiului Alba Iulia.

Pe tot parcusul traseului, cele 10 echipele vor fi însoţite de arbitrii care cronometrează şi punctează fiecare atelier în parte. Vor fi premiaţi atât ocupanţii locurilor 1, 2 şi 3, cât şi cel mai bun comandant, medic, lunetist, grenadier, navigator.

Concursul se va desfășura pe toată perioada zilei de sâmbătă, 27 mai, echipele intrând pe traseu la interval de 30-45 de minute. Concurenții vor avea de trecut mai multe probe cuantificate, în funcție de dificultate, cu un anumit punctaj fiecare. Probele la care vor concura unele dintre cele mai bune echipe de airsoft din țară sunt:

  • Eliminare cuib mitraliera
  • Cunoștiințe acordare prim-ajutor
  • Eliminare ambuscadă
  • Aruncare grenadă
  • Sniper
  • Orientare
  • Eliberare ostatic
  • Transport VIP
  • Proba pușcaș
  • Tir static
  • Probă surpriză

Arhitectura traseului de la Alba Iulia este una inedită pentru desfășurarea unui concurs de acest gen, aceasta punând la încercare într-un relief istoric tipologia de luptă contemporană. Pe parcursul competiției echipele vor traversa șanțurile Cetății, membrii acestora fiind nevoiți să treacă toate probele în viteză și cu rezultate cât mai bune. Având în vedere ediția trecută s-a concluzionat că arcul peste timp din punct de vedere arhitectonic pune și acum la grea încercare competitorii, aceștia fiind obligați la o condiție fizică foarte bună și o pregătire tactică fără cusur pentru a intra în lupta pentru câștigarea titlului de „Cuceritor al Cetății Alba Carolina”.

În acest an participanții sunt din Suceava, Cluj-Napoca, Sibiu, Deva, Brașov, Făgăraș, Turda, Arad, Mediaș și Baia Mare.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax