|

FOTO-VIDEO: Lucrările de construcție a autostrăzii au ajuns… în fața unei locuințe, la Oarda. Buturuga mică de pe Lotul I

IMG_20170809_174306Utilajele lucrează din zor pe lotul I al autostrăzii, în zona Oarda, însă șantierul a ajuns în fața unei gospodării care nu a fost deocamdată evacuată. Chiar în fața porții se înalță pilonul viitorului pod pe sub care va traversa drumul care leagă Oarda Jos de Oarda de Sus. Din spatele curții, lucrările la autostradă continuă. 

Localnicii spun că deocamdată nici persoana care deține casa și nici alte persoane care au terenuri pe sub autostradă, n-au primit nici un ban din sumele promise pentru proprietățile lor. Casa este chiar pe traseul autostrăzii, deci va trebui demolată în curând. Nu se știe ce se va întâmpla cu familia respectivă, până la data la care va primi banii pentru o altă locuință.

Din cauză că traversează practic o localitate, în zonă au apărut mai multe probleme. O familie va locui la nici 5 metri de autostradă, deranjul pe care-l resimte fiind deja foarte mare din cauza utilajelor și a zgomotului. De altfel, casa a și suferit stricăciuni.

După finalizarea lucrărilor și darea în folosință a autostrăzii, multe alte case din zonă se vor afla la doar câteva zeci de metri de aceasta. Deocamdată, o parte dintre oameni sunt liniștiți de promisiunea că pe margini vor fi amplasate panouri de protecție fonică și cred că nu vor fi deranjați de zgomot. ”Au zis că fac cu panouri de protecție, sperăm să nu se audă nimic. Nu ne convine dar nu avem ce face” a spus Florin B., a cărui casă se află foarte aproape de viitoarea autostradă.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=588380avatar Publicat de pe 11 august 2017 şi actualizat pe 11 august 2017.
Publicat în ACTUALITATE, GALERIE FOTO - VIDEO.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Marian: De ce s-a pus jos la 00:18′ – 00:28′?
  • ionut: Aplicatia de la DSU merge ca vremea, cum vrea si cand vrea.. Cu parere de rau M.A.I ati dat „x” cu...
  • moderatorul de serviciu: @Ilie, daca nu-ți place expresia, articolul, citește mai bine o revista de cultură
  • Ilie: ‘la bășcălie’ ?!!!? Stimate… la asa expresii ma intreb daca nu cumva cei care scrieti aceste...
  • om: Ca nu* si-au primit banii.

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI