Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO | SINUCIDERE la ALBA IULIA: Un tânăr s-a aruncat de pe sediul Albapam. A decedat la spital

Publicat

YouTube video

cladire albapam Un tânăr s-a aruncat de la etajul patru al unei clădiri din Alba Iulia, în zona Gării. A fost transportat de urgenţă la spital, unde a murit, la scurt timp, din cauza leziunilor suferite. Incidentul s-a petrecut sâmbătă seara, în jurul orei 19.00.

Clădirea în care s-a întâmplat incidentul este sediul Albapam din Alba Iulia, clădirea morii de grâu, iar tânărul s-a aruncat din zona unei scări de incendiu, de la penultimul etaj.

Potrivit unor martori, acesta s-a urcat pe scara de incendiu, iar oameni care au trecut prin zonă şi ulterior echipajul de poliţie ajuns la faţa locului au încercat să-l convingă să renunţe, însă fără succes. Acesta s-a aruncat în gol şi a căzut în curtea clădirii, înspre stradă.

A fost transportat în stare de inconştienţă la spital.

UPDATE: Tot din declaraţiile unor martori, tânărul ar fi din Buzău şi ar fi fost observat pe cladire de grup de zidari care treceau prin zonă. Tot aceștia au și anunțat poliția, dar, între timp tânărul s-a aruncat de pe clădire. Ar fi spus că era urmărit de poliţie pentru furturi de telefoane și că are doi copii. Poliția a deschis o anchetă, iar cei care au anunțat prezența tânărului pe clădire au fost chemați la audieri.

UPDATE1: Tânărul, G.N., a decedat la spital. Era din oraşul Pogoanele, judeţul Buzău şi avea 29 de ani.

„Sâmbătă seara, la ora 19,00, un tânăr s-a aruncat de la penultimul etaj al scării de incendiu al clădirii Albapam, situată pe strada Ferdinand I din municipiul Alba Iulia. Tânărul a suferit leziuni corporale grave și a fost transportat la Spitalul Județean Alba unde, la scurt timp, a decedat.

Cu ocazia cercetării la fața locului nu s-a putut stabili identitatea tânărului, acest lucru reușindu-se ulterior, în urma verificărilor efectuate de polițiștii Serviciului Criminalistic în bazele de date criminalistice, acesta fiind Ninel G., de 29 de ani, din Pogoanele, județul Buzău. Cercetările sunt continuate”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Alba.

foto-video: Daniel Bloss

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax