Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO | Spectacol Aniversar: De 25 de ani, Corul de copii Theotokos vestește, prin magia colindului, Nașterea Domnului

Publicat

În apropierea sărbătorilor de iarnă, corul de copii „Theotokos” din Alba Iulia a susţinut primul concert de colinde de anul acesta. Duminică, 25 noiembrie, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, copiii au adus primul mesaj al Nașterii Domnului și au sărbătorit alături de cei prezenți în sală  25 de ani de activitate a corului albaiulian.

Cu acest prilej, părintele Călin Bulac, cel care de 25 de ani poartă pașii copiilor spre cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, a făcut o trecere în revistă a momentelor care au marcat evoluția corului albaiulian și care au făcut ca vocile micuților să se facă auzite peste hotare.

Cei prezenți în sala Casei de Cultură a Sindicatelor, mulți dintre aceștia la rândul lor odată membrii în corul Theotokos, au vizionat imagini și fragmente video de la primele excursii în lume ale corului iar la finalul evenimentului, părintele Bulac a strigat încă o dată, pentru vechii coriști, prezența.

Spectacolul aniversar a fost pigmentat cu minirecitaluri oferite de vechi și noi interpreți, colinde din repertoriul românesc și străin și cântece de iarnă din folclorul românesc. Invitat special al evenimentului a fost artistul Alin Ignat.

La 25 de ani de la primul cântec interpretat de corul de copii Theotokos, fondat de Mitropolitul Transilvaniei Andrei Andreicuț, glasurile copiilor, păstrează încă aceeași emoție și sensibilitate care le-au făcut remarcate în decursul timpului.

Corul de copii „Theotokos” îşi desfăşoară activitatea în biserica parohiei „Maieri I” din Alba Iulia, păstorită de părintele Niculiţă Pascu.

În continuare, până la sfârşitul anului, îi vom mai putea asculta pe copii încă în câteva concerte, după următorul program: în 2 decembrie va susţine un concert în Sala Unirii, în cadrul Serbărilor Unirii. În perioada 14 – 16 decembrie corul „Theotokos” se va afla în Bucureşti, iar în 23 decembrie, seara, la vecernie, va prezenta un concert în biserica „Maieri I” din Alba Iulia.

YouTube video

 

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Acelasi

    marți, 27.11.2012 at 08:48

    Buna ziua,
    As dori si eu niste poze daca se poate si filmuletul video.
    Multumesc.

  2. Acelasi

    marți, 27.11.2012 at 09:30

    Impresionant!!!!!!!!!
    Felicitari copiilor si in primul rand lui Bulac Calin pentru ceea ce a facut si va face in continuare.MULTA BAFTA.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax