Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

HANDBAL: CSM Cetate Deva – Oltchim Rm. Vâlcea, 20-33

Publicat

Sala sporturilor ”Florin Fleșeriu” din Sebeș a fost neîncăpătoare, sâmbătă, la partida dintre CSM Cetate Deva Trans şi Oltchim Rm. Vâlcea, încheiată cu scorul de 20-33 (8-14). Fără antrenoarea lor principală, Anja Andersen, handbalistele din Vâlcea au predat o lecție de handbal echipierelor din Deva.

Tribunele Sălii ”Florin Fleșeriu” s-au umplut cu aproximativ 60 de minute înainte de primul fluier al brigăzii de arbitri. Campioanele de la Oltchim au avut parte de o primire specială, de la majorete  și până la Fanfara din Petrești, toți au contribuit la o primire regească a campioanei.

Atmosfera de sărbătoare a fost în tribună, iar, pe teren, cele două echipe s-au întrecut în ratări spectaculoase și în euro-goluri.

Cei doi antrenori au rulat următoarele jucătoare:

CSM Cetate Deva Trans: Poenaru, Tot, Cartaș, Bardac, Munteanu, Nikolic, Cartaș, Ghilea, Vălean, Poenaru, Babadac, Dăscăliuc.

Oltchim Rm. Vâlcea: Tolnai, Pâslaru, Stanca,Bese, Curea, Manea, Pidpalova, Vizitiu, Geiger, Nechita, Țăcălie, Pușcașu, Farcău, Pleșe.

Gruparea deveană s-a bucurat și de o galerie cochetă, alcătuită din aproximativ 50 de locuitori din Sebeş, care au încurajat-o pe tot parcursul meciului. Crainicul de la Sala ”Florin Fleșeriu”, Andrei Ioja, a creat o atmosferă asemănătoare meciurilor grupării Steaua București.

La finele jocului, handbalistele de la Oltchim au fost solicitate minute în șir, pentru fotografii și autografe. La meci au participat și fotbaliștii Unirii Alba Iulia, Ciprian Selagea și Adrian Potopea, dar și Călin Cristea, de la Pandurii Târgu Jiu. Tot printre spectatori s-a aflat și președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. vlad

    duminică, 27.02.2011 at 15:00

    defapt e geiger si nu gaigăr

  2. Andrei Ioja

    marți, 01.03.2011 at 02:45

    Multumesc mult Catalin Craciun. Cel mai tare reporter sportiv din judet!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax