Connect with us
Publicitate

LIFESTYLE

Ina Podar, artista din echipa Fashion Tv

Publicat

Abia a ieşit de pe băncile liceului de artă şi a ajuns direct pe marile scene ale modei din România. Aşa ar putea fi descrisă în doar câteva cuvinte povestea Sorinei Podar, una dintre cele 12 fete alese să facă parte din echipa Fashion Tv. Tânăra de doar 19 ani este din Alba Iulia şi studiază dreptul în cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918”. Ina, aşa cum este ea cunoscută între prieteni, ne povesteşte că a ajuns la preselecţia organizată de Caravana Fashion Tv printr-un joc al întâmplării şi că nu şi-a imaginat vreodată că va avea şansa să câştige un loc în echipă: „Erau alte fete care şi-au dorit mai mult ca şi mine să ajungă acolo. Eu nu m-am înscris pentru casting. Eram în drum spre facultate şi două fete din staff-ul Fashion Tv mi-au propus să particip, am zis că nu am ce pierde”. Tot soarta a făcut ca Ina să se regăsească între finaliste, iar, cu încă puţin noroc, tânăra artistă va putea să îşi creioneze propriul viitor pe catwalk-urile din Monte Carlo: „Pe lângă preselecţia de la Alba Iulia, vor mai avea loc şi altele. Nu toate vom rămâne până la final, dar cele care vom reuşi suntem invitate să participăm la Miss Transilvania, Bucharest Fashion Week sau chiar la Monte Carlo”.

Între planurile de viitor ale Inei nu intră neapărat o carieră în modeling

Locul ocupat de Ina Podar în echipa Fashion Tv a fost râvnit până la lacrimi de concurentele mai puţin norocoase, dar, chiar şi aşa, Sorina nu îşi face încă planuri pe termen lung. Printre proiectele desfăşurate în prezent se numără fotografia, una dintre pasiunile cele mai vechi ale absolventei de arte plastice şi care, din vara aceasta, a devenit şi un job. Ina face fotografii de „amorul artei”, dar şi pentru bani, iar preţul unei şedinţe foto este de 100 de lei. „Fotografia este un hobby pe care l-am descoperit de mică, la fel ca şi artele plastice. Am terminat secţia de arte plastice a Liceului de Muzică şi Arte Plastice din Alba Iulia, dar nu am continuat şi o facultate în direcţia asta, în special din lipsa banilor. 100 de lei pentru o şedinţă foto este un preţ relativ mic, iar în acesta sunt incluse câte poze doreşte clientul”, ne explică Ina. Despre facultatea de Drept, la care este în prezent studentă, tânăra nu spune foarte multe. Deşi nu se vede în postura unui avocat, Sorina este de părere că niciodată nu e bine să spui „niciodată”.

Am avut emoţii la prezentarea în costume de baie”

Prezentarea de modă în costume de baie semnate Cătălin Botezatu, ce a avut loc sâmbătă, în incinta Alba Mall i-a dat bătăi de cap Inei. „La început nu am vrut să apar în costum de baie. Aveam emoţii, pentru că era prima dată când mă expuneam aşa, în faţa oamenilor, dar până la urmă m-am lăsat convinsă”, ne spune Ina, râzând. Sâmbăta aceasta, cele 12 fete alese la Alba Iulia vor participa la un eveniment ce va avea loc la Iulius Mall în Cluj, iar, în urma preselecţiei de acolo, câteva dintre ele vor pleca acasă. Deocamdată, Ina  Podar nu îşi face speranţe. Dacă va fi aleasă şi acolo, şansa unei cariere în modă îi poate surâde, dar, dacă nu va fi aşa, frumoasa albaiuliancă are deja un plan de rezervă: se va întoarce acasă şi va încerca să acceseze fonduri europene pentru crearea unui adăpost pentru prietenele ei patrupede. Ce-i drept, are doar 19 ani şi multe alte încercări de depăşit în viaţă, până să îşi de-a seama exact ce îşi doreşte de la viitor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax