Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: INCENDIU de amploare la Ciugud. Peste 10 hectare de teren, cuprinse de flăcări. Intervenţie a pompierilor şi voluntarilor SVSU

Publicat

foc

incendiu foc vegetatie uscata Un incendiu de amploare a izbucnit miercuri seara în comuna Ciugud. Din primele date, flăcările au cuprins o suprafaţă de teren de peste 10 hectare, fiind mai multe focare de incendiu.

Pentru stingerea incendiului au intervenit pompieri de la Alba Iulia, şase subofiţeri cu o auospecială şi voluntari de la SVSU.

Potrivit ISU Alba, este vorba despre mai multe focare, ce s-au extins pe dealul dintre Ciugud şi Şeuşa.

Surse de la faţa locului ne-au relatat că incendiul pe o parte din teren a fost stins, dar mai sunt necesare intervenţii în locaţii din apropiere. A ars vegetaţie uscată şi au fost afectate şi culturi noi însămânţate.

Flăcările s-au extins şi într-o zonă din apropierea bisericii din Şeuşa, însă nu a fost afectat vreun imobil.

Estre posibil ca incendiile din această zonă să se fi extins după lucrări de igienizare a terenurilor, fiind cunoscut faptul că localnicii ard suprafeţe cu vegetaţie uscată, pentru lucrări de primăvară. Însă cauza izbucnirii acestuia va fi stabilită şi comunicată ulterior de ISU Alba.

UPDATE: Incendiul a fost stins, în jurul orei 23.15, după două ore de intervenţie. Potrivit SVSU, au fost afectate de flăcări circa 20 de hectare de teren.

Revenim cu amănunte.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax