Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Incident într-o staţie de autobuz din Alba Iulia: Femeie lovită în cap şi la picioare pentru că se uita insistent la un bărbat

Publicat

O femeie în vârstă de 55 de ani din Alba Iulia a fost agresată de un bărbat, într-o staţie de autobuz din apropierea Casei de Pensii Alba, miercuri dimineaţa. Incidentul s-a petrecut după ce aceasta l-a privit insistent pe bărbat. Simţindu-se insultat, omul i-a aplicat mai multe lovituri  în zona capului şi a picioarelor şi a plecat. A fost găsit de jandarmi, la câteva străzi depărtare şi acum va intra în atenţia poliţiei.

În timp ce aşteptau autobuzul, între T.D. (55 de ani) şi Ion N. (59 de ani), ambii din Alba Iulia a izbucnit un conflict spontan, care a pornit de la faptul că femeia l-a privit insistent pe bărbat. Acesta, simţindu-se insultat, i-a recomandat să înceteze şi, probabil, pentru a fi mai convingător, i-a aplicat mai multe lovituri  la nivelul capului şi picioarelor, după care a plecat.

Anunţaţi prin apel la 112, jandarmii au intervenit de urgenţă, l-au căutat pe agresor şi l-au identificat la câteva străzi distanţă.

Pentru că există suspiciunea rezonabilă a săvârşirii de către acesta a infracţiunii de lovire şi alte violenţe, a fost întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate, urmând ca documentul să fie înaintat Poliţiei Municipiului Alba Iulia, ca act de sesizare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax