Connect with us
Publicitate

SPORT

Liga a V-a: Portarul Stănilă, neînvins în actualul sezon

Publicat

Liderul la zi din  Liga a V-a, Seria a III-a, Sportul Sebeș se poate mândri cu performanța pe care a izbutit-o în acest sezon. Formația antrenată de Costel Avram (fost jucător la Dinamo București, Unirea Alba Iulia) este singura echipă din Liga a V-a care a reușit să nu încaseze nici un gol în actualul sezon. În poarta sebeșenilor este Stănilă,  jucător de bază în sezonul trecut la CSM Sebeș  (Liga a III-a). ”E meritul lui Stănilă în proporție de 99% că echipa nu a încasat gol. În unele meciuri a avut niște intervenții incredibile, a salvat mingi pe care eu le vedeam în <ațe>. Este un tip serios care-și face treaba”, a declarat antrenorul sebeșenilor, Constantin Avram.

Gruparea din Sebeș ocupă fotoliul de lider după nouă etape (din care a jucat doar nouă, deoarece o rundă a stat din cauza numărului impar de echipe aflate în  Liga a V-a, Seria a III-a), iar promovarea pare a fi o formalitate pentru „alb-roșii” din Sebeș. În runda următoare, Sportul Sebeș va da piept cu Hidromecanica Șugag, într-un meci ce va avea loc în deplasare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax