Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Lovit şi sechestrat de trei tineri, la Sebeş. Unul dintre agresori a fost reţinut

Publicat

tineri

Trei tineri sunt cercetaţi penal pentru lipsire de libertate şi lovire, după ce l-au agresat pe un bărbat de 26 de ani din Sebeş şi l-au împiedicat să părăsească locuinţa acestora.

Tânărul de 26 de ani a sesizat poliţia joi, iar agresiunea s-a petrecut în noaptea precedentă, în jurul orei 00.20. Marian N. (21 de ani), un minor de 16 ani, ambii din judeţul Sibiu, care locuiesc fără forme legale pe raza municipiului Sebeş, dar şi o tânără de 17 ani l-au forţat pe Sorin L. să rămână în apartamentul în care se aflau, prin acte de violenţă.

În urma loviturilor primite, victima a suferit vătămări corporale, care necesită pentru vindecare un număr 12-14 de zile.

Faţă de cei trei suspecţi poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de lipsire de libertate şi loviri şi alte violenţe, iar Marian N. A fost reţinut pentru 24 ore. Vineri, acesta este prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi  arestare preventivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax