Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Lucrările la autostrada Orăştie-Sibiu continuă, în ciuda iernii grele. Vezi stadiul investiţiei

Publicat

Deputatul Clement Negruţ face publice noi informaţii despre stadiul lucrărilor la tronsonul de autostradă ce va ocoli municipiul Sebeş. Acesta s-a întâlnit, vineri, cu constructorul, care a asigurat că investiţiile continuă, în ciuda iernii grele din ultimele săptămâni.

Negruţ a explicat că s-au executat lucrările de pregătire (excavat) pentru turnarea betonului la radierii pilonilor podului din zona benzinăriei, s-au forat şi introdus structurile metalice de rezistenţă la pilonii podului de peste râul Sebeş, urmând să înceapă lucrările de pregătire pentru turnarea radierilor, precum şi lucrările de foraj a pilonilor podului de peste Secaş.

În prezent, se lucrează cu 150 de muncitori şi imediat ce vremea o va permite numărul muncitorilor va fi suplimentat. A fost pusă în discuţie de către constructor şi situaţia generată de necesitatea relocării stâlpilor de joasă şi medie tensiune de pe tronsonul autostrăzii. Deputatul Clement Negruţ va fi prezent, luni, la Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii, unde se va întâlni cu reprezentaţii CNADNR pentru a încerca să găsească soluţiile necesare pentru obţinerea avizelor cât mai repede.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. tudor CeMerita

    vineri, 17.02.2012 at 21:46

    si? unde sa vad?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax