Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Şedinţă extraordinară la Consiliul Judeţean Alba. Vezi proiectele pe ordinea de zi

Publicat

Consilierii judeţeni s-au reunit, luni, 25 februarie, de la ora 12.00, în şedinţă extraordinară, pentru aprobarea bugetului general al judeţului şi a altor şapte proiecte de hotărâre. Printre acestea, schimbarea sediului Direcţiei pentru Protecţia Copilului pe Bd. 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia.

Reamintim că discutarea bugetului a fost amânată, săptămâna trecută, pentru că nu era publicat în Monitorul Oficial bugetul naţional.

Vă prezentăm proiectul ordinii de zi:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea schimbării sediului Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba şi transmiterii în administrarea acestei institutii a imobilului situat în Municipiul Alba Iulia, Bd. 1 Decembrie 1918 nr. 68, proprietate publica a Judetului Alba.

2. Proiect de hotărâre privind constituirea şi utilizarea excedentului bugetului local în anul 2013.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului general al Judeţului Alba, bugetului creditelor interne şi a bugetelor instituţiilor publice şi activităţilor finanţate integral sau parţial din venituri proprii, pe anul 2013.

4. Proiect de hotărâre pentru repartizarea pe unităţi administrativ-teritoriale din Judeţul Alba a cotelor şi sumelor defalcate din TVA pentru drumuri judeţene şi comunale, pe anul 2013.

5. Proiect de hotărâre privind acordarea de sprijin financiar unor unităţi de cult din Judeţul Alba, aparţinând cultelor religioase recunoscute din România.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea cotizaţiei Judeţului Alba la Asociaţia „Handbal Club Alba Sebeş”, pe anul 2013.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea Acordului de asociere al Judeţului Alba prin Consiliul Judeţean Alba, cu Asociaţia Judeţeana de Fotbal Alba, pentru realizarea activităţilor din campionatul Ligii a IV-a, a celui judeţean şi a competiţiilor de copii şi juniori.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea cotizaţiei Judeţului Alba la Asociaţia „Clubul Sportiv de Volei Alba-Blaj”, pe anul 2013.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax