Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Militarii care au avut pensiile reduse în decembrie 2010 vor putea beneficia de o majorare a venitului

Publicat

Pensiile militare care au fost reduse în luna decembrie a anului 2010 vor fi majorate. Hotărârea a fost luată de plenul Senatului, care a adoptat, miercuri, în unanimitate, proiectul de lege prin care se vor majora veniturile militarilor care au obţinut sume mai mici după recalculare sau revizuire.

Pentru a putea beneficia de această majorare, militarii a căror venituri le-au fost reduse trebuie să adreseze Casei de Pensii o solicitare pentru emiterea unei decizii de revizuire a pensiei.

Proiectul de lege a fost iniţiat de parlamentari PNL şi PSD şi urmează să fie supus votului final în Camera Deputaţilor. Potrivit actului normativ adoptat de Senat, măsura de majorare a pensiilor militare la nivelul din 2010 ar urma să fie aplicată din luna următoare intrării în vigoare a legii, cu toate că Guvernul a susţinut ca dată de intrare în vigoare 1 ianuarie 2014.

sursa: mediafax.ro

Camelia TOMA

 

.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax